Bütçe ?iyi bir şey varsa bakmak isterim bende alacam
Beyaz Seni Bozmayacaksa Bu Ürün Güzel .iyi bir şey varsa bakmak isterim bende alacam
Kağıt üzeri verisi gerçekten sağlam monitör IPS'e göre. Ama LG ile arasındaki 5000TL farka gerçek kullanımda değermi ?Bütçe ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz Seni Bozmayacaksa Bu Ürün Güzel .
![]()
GIGABYTE M27Q2 QD ICE 27" 210Hz 1ms VESA Display HDR400
GIGABYTE M27Q2 monitör, 2560x1440 piksel çözünürlük ve 1.07 milyar renk desteğiyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
Lg mi iyi diyorsunKağıt üzeri verisi gerçekten sağlam monitör IPS'e göre. Ama LG ile arasındaki 5000TL farka gerçek kullanımda değermi ?
Bütçe 15 binBütçe ?
Beyaz Seni Bozmayacaksa Bu Ürün Güzel .
![]()
GIGABYTE M27Q2 QD ICE 27" 210Hz 1ms VESA Display HDR400
GIGABYTE M27Q2 monitör, 2560x1440 piksel çözünürlük ve 1.07 milyar renk desteğiyle oyun deneyiminizi üst seviyeye taşır. Detayları inceleyin.www.incehesap.com
Yok bu monitör daha iyi ama aradaki fiyat farkına değermi onu bilemedim. Yani bütçe 20k olabilse kesinlikle G5 oled alınırda. 15k bana IPS'e fazla geliyor.Lg mi iyi diyorsun
Bütçe 15 bin
Oledlerde uzun kullanımda ısınma sorunu oluyor diyorlar doğrumu acabaYok bu monitör daha iyi ama aradaki fiyat farkına değermi onu bilemedim. Yani bütçe 20k olabilse kesinlikle G5 oled alınırda. 15k bana IPS'e fazla geliyor.
Isınma sorunu değil, yanma sorunu oluyor eski nesillerde. Yeni nesillerde çok önüne geçtik deniyor, fakat ne kadar geçildi bilmiyoruz. Günde 7 8 saat bilgisayar kullanan kişi için kötü oled. Genelde oled kullananlar çift monitör çeker, sadece hikayeli oyun filmde falan açar oledi.Oledlerde uzun kullanımda ısınma sorunu oluyor diyorlar doğrumu acaba
Hangi LG Modeli ?Kağıt üzeri verisi gerçekten sağlam monitör IPS'e göre. Ama LG ile arasındaki 5000TL farka gerçek kullanımda değermi ?
Lg mi iyi diyorsun
Bütçe 15 bin