🙏🔥 50-55 inc TV ÖNERİSİ 🔥🙏

Hocam babamla konuştum TCL 50T6C 21.5k dedi çok kotu degilse 8.5k fazla vermeyelim dedi haklilik payi nedir. Gerek var mıdır?
T6c Tc lin Qled Tv lerinde giriş seviyesi, özellikleri biraz az bi Tv( p8k ya göre)
Tv bi kere alınıyor, uzun yıllar kullanılıyor, 8-8 5 k ya takılmayın, arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği olan ( fald) mini led Tv si bu 55u95a ...kontrast, canlı renkler, parlaklık, siyah seviyesi Qled Tv lerden daha iyidir.
iFFALCON U95A 4K 144Hz QD-Mini LED

50 " 120 yerel karartma
Yüksek HDR Parlaklık 1000 nits
144Hz Doğal Yenileme Hızı
AiPQ Pro İşlemci
2.0 Ses sistemi 2*10W
Dolby Audio, Dolby Atmos
DTS:X, DTS Virtual X
QD-Mini LED
Çift yönlü 23 bit hassas kontrol teknolojisi,
İşlemci : A73*4
Renk Gamı : 93% DCI-P3
Yenileme Hızı : VRR(48-144Hz)
MEMC : 120Hz
HDR Formatları : Dolby Vision IQ, Dolby Vision, HDR 10+, HDR10, HLG
IMAX Enhanced 、AMD Freesync Premium Pro
Oyun Modu (Game Master)
Miracast (Kablosuz Ekran)
Hızlı Ayarlar
BT 5.4 , WiFi 5
HDMI2.1*4, eARC&ARC, USB3.0*1
Google TV
Eller Serbest Sesli Kontrol
Dahili Google Asistan

T6c Tc lin Qled Tv lerinde giriş seviyesi, özellikleri biraz az bi Tv( p8k ya göre)
Tv bi kere alınıyor, uzun yıllar kullanılıyor, 8-8 5 k ya takılmayın, arkadan tam dizi aydınlatmalı bölgesel karatma özelliği olan ( fald) mini led Tv si bu 55u95a ...kontrast, canlı renkler, parlaklık, siyah seviyesi Qled Tv lerden daha iyidir.
iFFALCON U95A 4K 144Hz QD-Mini LED

50 " 120 yerel karartma
Yüksek HDR Parlaklık 1000 nits
144Hz Doğal Yenileme Hızı
AiPQ Pro İşlemci
2.0 Ses sistemi 2*10W
Dolby Audio, Dolby Atmos
DTS:X, DTS Virtual X
QD-Mini LED
Çift yönlü 23 bit hassas kontrol teknolojisi,
İşlemci : A73*4
Renk Gamı : 93% DCI-P3
Yenileme Hızı : VRR(48-144Hz)
MEMC : 120Hz
HDR Formatları : Dolby Vision IQ, Dolby Vision, HDR 10+, HDR10, HLG
IMAX Enhanced 、AMD Freesync Premium Pro
Oyun Modu (Game Master)
Miracast (Kablosuz Ekran)
Hızlı Ayarlar
BT 5.4 , WiFi 5
HDMI2.1*4, eARC&ARC, USB3.0*1
Google TV
Eller Serbest Sesli Kontrol
Dahili Google
Diger arkadasi etiketleyemedim. Hepinize teşekkür ederim. %90 iffalcon alacağim.

Cevabiniz için teşekkürler hocam. Kağit ustundeki ozelliklere baktiğimda grundig ile TCL 50T6C modelinin pek farkini goremedim. Sizce 4k fazla verip almak mantikli mi?
Not: 50 inc tv unitesine tam oluyor.
Arkadaşım Paylaştığı Nextstar da çok iyi.

Yeni evleniyorum evime alacağım ilerleyen zamanda ps 5 alırım hz önemli bu sebepten ama 55 daha cazip geliyordu 55 bulamaz mıyız?

Yeni evleniyorum evime alacağım ilerleyen zamanda ps 5 alırım hz önemli bu sebepten ama 55 daha cazip geliyordu 55 bulamaz mıyız?
Amazon, Trendyol Hepsiburada iffalcon 55u95a nın stoklarinin girmesini takip edin hocam. 37-39-41 aralarında satılıyordu, yeni stoklarda bu civarda olur umarım.

Amazon, Trendyol Hepsiburada iffalcon 55u95a nın stoklarinin girmesini takip edin hocam. 37-39-41 aralarında satılıyordu, yeni stoklarda bu civarda olur umarım.
hocam son fiyat 9 nisand 43e koymuşlar bu fiyattaysa 50 almak mı mantıklı acaba ya

Hocam o gördüğünüz 43 fiyati Amazon, Trendyol da stoklar bitip Hepsiburada da fiyatın şiştiği zamanki fiyat, o fiyati baz almayın derim ama ülkedeki enflasyon, maliyet kalemlerinin her ay arttığı da bi gerçek.

Tv geldi hocam Cumhuriyetten sonra gözlerimin gördüğü en iyi şeylerden. Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın
Şimdi yazılımını v637 ye yükseltmek, ekran görüntü ayarlarını yapmak, sterimo cloudstream Nuvio gibi Akp leri kurmak ( Nuvio yu şiddetle tavsiye ederim bu arada )

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın
Şimdi yazılımını v637 ye yükseltmek, ekran görüntü ayarlarını yapmak, sterimo cloudstream Nuvio gibi Akp leri kurmak ( Nuvio yu şiddetle tavsiye ederim bu arada )
Biraz geç dönebildim hocam pardon.
O dedikleriniz nedir nasil kurabilirim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,794
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla