Kızla nasıl konuşurum.

normalde insanlar yüzyüze zor intte kolay olur sende tam tersi.Kendin ol yeter ya çok cıvıklaşma olucaksa gerisi gelir zaten öyle ne konuşayım ne edeyimle devam etmez bu.

Bi arkadaş vesilesiyle bi kızla tanıştım kendisi beni beğenmiş vesaire de kızla nasıl iletişim kurarım? Yüzyüze çok rahat kuruyorum ama istemsiz internetteyiz şuan ne yazsam??
Seni beğenmiş bir kızla her türlü konuşursun ya niye bu kadar kastın ki :D

Onu bunu bilmem ama şunu biliyorum ki herşeyin fazlası zarar kendini aşırı kaptırma sonra biterse üzülen sen olursun seviyeli ve saygılı ilerle uzun ilişkinin sırrı saygıdan geçer

normalde insanlar yüzyüze zor intte kolay olur sende tam tersi.Kendin ol yeter ya çok cıvıklaşma olucaksa gerisi gelir zaten öyle ne konuşayım ne edeyimle devam etmez bu.
zaten etmez 1-2 hafta geçsin buluşalım mı falan diye soracağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yüz yüze konuşup sanalda konuşamamayı nasıl becerdin ya? Rahat ol kasma yeter.
direk ağıza geliyor kelimeler ama internette nedense öyle olmuyor

Seni beğenmiş bir kızla her türlü konuşursun ya niye bu kadar kastın ki :D
ne bileyim hocam elimden kaçırmayayım diye

lovebombing ghosting karatoprak
amaan bunlar ne hocam

geliştirmelerden haberdar et hocam bizde faydalanalım 🙃
çok güzel güncelleme geldi bak.
Kızla son günlerde günde en azından 1 saat falan konuşuyoruz baya samimiyiz. Sanki birbirimizi uzun süredir tanıyormuşcasına. Bugün tam yerinde 2-3 tane çok çok kaliteli espriler yaptım kız haliyle random attı ki büyük ihtimalle gülmüştür baya komikti. Her neyse sadece bir sıkıntı var ki ara sıra konuşurken mesela diyorum ki "sen tanıdığım en tatlı insan falansın" o da gelip diyor ki "sende cok tatlısın abi" falan diyor. Alışkanlık olarak mı bilerek mi bilmiyom ama garip garip anlarda abi diyor.

o zaman sana spesifik o konulardan muhabbet açıcı bir kaç öneride bulunayım
* Doom: The Dark Ages, serinin köklerine kıyasla neleri yanlış yapıyor ve eski Doom ruhunu nasıl bozdu?
* Todd Howard gibi efsanevi projelere imza atmış bir isim, bunca tecrübe ve başarıdan sonra Starfield ile nasıl bu kadar büyük bir hayal kırıklığı yarattı?
* Neden artık eskisi gibi kaliteli MMOARPG oyunları çıkmıyor? Gerçekten tür mü tükendi yoksa biz mi artık bu oyunlardan keyif alamıyoruz?
* Eski oyunlar neden modern oyunlara göre çok daha kaliteli ve etkileyici hissettiriyor?
* Neden artık neredeyse her oyun bir şekilde online (çevrimiçi) olmak zorunda?
* Oyunlarda grafik gerçekten her şey mi? Görsellik uğruna oynanış feda mı ediliyor?
* Oyun sektörünü esir alan bu açık dünya furyası ne zaman sona erecek?
* SJW (Sosyal Adalet Savaşçıları) kitlesi oyun dünyasını tamamen ele mi geçirdi?
* Days Gone 2 için hala bir umut var mı, devam oyunu gelecek mi?
* Kingdom Come: Deliverance'ın hikayesi neden en heyecanlı yerinde, sanki yarım kalmış gibi aniden bitti?

Daha lazım olursa haber et yine

AMA SADECE OYUN DEĞİL BİRAZDA GENEL KONULAR İSTERSEN SAYIN DEĞERLİ KARDEŞİM
-Bim ürün kodları
-Depresyonum ve dertlerim hakkında ufak çaplı konuşma (hepsi değil) haftada 4 gün konusursak 8 senede biter galiba yeni dertler haric
-Siyaset ekonomi ve tlnin değer kaybı
-KılıçdaroğluNA NE OLDU
-Ankaranın güneşi nasıl beni 2 günde fırında tavuğa çevirdi
-Tüm bakanlıklar dipdibe inşaa edildiyse neden kenan evren dirilip hepsini basıp kolayca darbe yapmıyor
-Kana arima <3 ve akaneden ettiğim nefret
-klimam bozuldu %100 nem ile cemiyette pişiyorum (bu bir konu değil)
-kpopta stanlediğim gruplar hakkında birkac münakaşa
-one piece hakkında ufak tefek sohbetler (yaklaşık 1 hafta)
-yine bir gachasi hakkinda btan sohbetler
-tft ezreal aug neden oyundan silinmiyor a
-cin fizzin neden içilmemesi gerektiği
-Aykut Kamatın yugoslavya sınırları içinde oturduğuna dair bazı teoriler
-anıtkabirde tanımadığı insanlara ansızın "ismet inönünün mezarına kimse bakmıyor kimse bilmiyor cahil türkler" diyen npc amcanın mental yapısı
-kızılay avmnin mimari yapısı ve big bange dayanan tarihi
Daha lazım olursa haber et yine
Abi biz Evlilik için düsünüyoruz ama buda güzelmiş :ROFLMAO:
Kuzenim bir post beğenmişti, "What did you want to Change from me, Your Last Name" diye.
Ahh, Erkeksen işin uzun aga. İnce iş,Zor iş.

Yüz yüze konuşup sanalda konuşamamayı nasıl becerdin ya? Rahat ol kasma yeter.
Karşımızdaki insan. Kasıntı olmayın. Ben en son, etkinlikten topu açmıştım. Katıldığı etkinliklerden gidebilirsiniz.

Kızla son günlerde günde en azından 1 saat falan konuşuyoruz baya samimiyiz. Sanki birbirimizi uzun süredir tanıyormuşcasına. Bugün tam yerinde 2-3 tane çok çok kaliteli espriler yaptım kız haliyle random attı ki büyük ihtimalle gülmüştür baya komikti. Her neyse sadece bir sıkıntı var ki ara sıra konuşurken mesela diyorum ki "sen tanıdığım en tatlı insan falansın" o da gelip diyor ki "sende cok tatlısın abi" falan diyor. Alışkanlık olarak mı bilerek mi bilmiyom ama garip garip anlarda abi diyor.
yaslar kac

Zaten zor olanı atlatmissin geri kalanı basittir herhalde. Mükemmel olmak zorunda değilsin mükemmel birini arayan kızda bu devirde evde kalır.

Dostum kıza niyetini belli etmen lazım yoksa friendzone a girme ihtimalin var

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,825
Üyeler
191,175
Son üye
llSOULJAll
Geri