oyun konusunu açtım çok iyi ilerliyom şuan
o zaman sana spesifik o konulardan muhabbet açıcı bir kaç öneride bulunayım
* Doom: The Dark Ages, serinin köklerine kıyasla neleri yanlış yapıyor ve eski Doom ruhunu nasıl bozdu?
* Todd Howard gibi efsanevi projelere imza atmış bir isim, bunca tecrübe ve başarıdan sonra Starfield ile nasıl bu kadar büyük bir hayal kırıklığı yarattı?
* Neden artık eskisi gibi kaliteli MMOARPG oyunları çıkmıyor? Gerçekten tür mü tükendi yoksa biz mi artık bu oyunlardan keyif alamıyoruz?
* Eski oyunlar neden modern oyunlara göre çok daha kaliteli ve etkileyici hissettiriyor?
* Neden artık neredeyse her oyun bir şekilde online (çevrimiçi) olmak zorunda?
* Oyunlarda grafik gerçekten her şey mi? Görsellik uğruna oynanış feda mı ediliyor?
* Oyun sektörünü esir alan bu açık dünya furyası ne zaman sona erecek?
* SJW (Sosyal Adalet Savaşçıları) kitlesi oyun dünyasını tamamen ele mi geçirdi?
* Days Gone 2 için hala bir umut var mı, devam oyunu gelecek mi?
* Kingdom Come: Deliverance'ın hikayesi neden en heyecanlı yerinde, sanki yarım kalmış gibi aniden bitti?
Daha lazım olursa haber et yine
AMA SADECE OYUN DEĞİL BİRAZDA GENEL KONULAR İSTERSEN SAYIN DEĞERLİ KARDEŞİM
-Bim ürün kodları
-Depresyonum ve dertlerim hakkında ufak çaplı konuşma (hepsi değil) haftada 4 gün konusursak 8 senede biter galiba yeni dertler haric
-Siyaset ekonomi ve tlnin değer kaybı
-KılıçdaroğluNA NE OLDU
-Ankaranın güneşi nasıl beni 2 günde fırında tavuğa çevirdi
-Tüm bakanlıklar dipdibe inşaa edildiyse neden kenan evren dirilip hepsini basıp kolayca darbe yapmıyor
-Kana arima <3 ve akaneden ettiğim nefret
-klimam bozuldu %100 nem ile cemiyette pişiyorum (bu bir konu değil)
-kpopta stanlediğim gruplar hakkında birkac münakaşa
-one piece hakkında ufak tefek sohbetler (yaklaşık 1 hafta)
-yine bir gachasi hakkinda btan sohbetler
-tft ezreal aug neden oyundan silinmiyor a
-cin fizzin neden içilmemesi gerektiği
-Aykut Kamatın yugoslavya sınırları içinde oturduğuna dair bazı teoriler
-anıtkabirde tanımadığı insanlara ansızın "ismet inönünün mezarına kimse bakmıyor kimse bilmiyor cahil türkler" diyen npc amcanın mental yapısı
-kızılay avmnin mimari yapısı ve big bange dayanan tarihi
Daha lazım olursa haber et yine