Öneri Araba için oto bakım ürün öneri

Reaksiyon skoru
64
Bütçe sınırsız arkadaşlar, arabam tiguan ve ilk defa oto bakım ürünü kullanacağım. Bir kere alıp, kaliteli bir şeyler almak istiyorum. Arabayı yıkamak için oto şampuan, jant ve lastik parlatıcı almak istiyorum. Bu arada araç PPF kaplı, PPF zarar vermek istemem. Önerilere açığım.

öyle şeylerin kalıcılığı yok boşuna paranı harcama derim, kuş sıçmadığı sürece yıkamaya bile gerek yok yaz harici, güzel bi koku içeriye yeter bence

Bütçe sınırsız arkadaşlar, arabam tiguan ve ilk defa oto bakım ürünü kullanacağım. Bir kere alıp, kaliteli bir şeyler almak istiyorum. Arabayı yıkamak için oto şampuan, jant ve lastik parlatıcı almak istiyorum. Bu arada araç PPF kaplı, PPF zarar vermek istemem. Önerilere açığım.

Hocam bu pek kaliteli gelmedi ve burada kullanmayacağım ekstra ürünlerde var. Ben sadece oto şampuan ve lastik - jant parlatıcı kullanmayı düşünüyorum. Aracın içine temizlik ürünü kullanmayı düşünmüyorum araca zarar vermemek adına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle şeylerin kalıcılığı yok boşuna paranı harcama derim, kuş sıçmadığı sürece yıkamaya bile gerek yok yaz harici, güzel bi koku içeriye yeter bence
Zaten bende aracın dışı için bakım ürünü düşünüyorum hocam, haftalık arabayı yıkarken kullanacağım

arabanın içine torpido sütü falan kullanma.
deriye farklı bir şey uygulama.
düz su biraz deterjan ile arabanın içini temizle
geri kalan her şey zarar veriyor.
dışı içinde 10kg araç şampuanı + plastik parlatıcı yeterde artar.

Ppf kaplattırdığın yere sor onların önerdiklerini kullan. En azından sorun çıkarsa suçu sana atmazlar.
Ben kendim hiç bir katkı kullanmadan direk suyla yıkayıp kurutuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri