Ryzen 5 3600 İşlemci Soğutucu Önerisi

umut21

80+
Reaksiyon skoru
27
Bütçe
1250
Merhaba Ryzen 5 3600 İşlemci ve Rtx 2060 super 8GB Kullanıyorum işlemci çok ısınıyor, ileride 5600e geçmeyi düşünüyorum hem ona yatırım yapmak hemde elimde ki işlemcinin daha serin çalışmasını sağlamak adına soğutucu arayışım mevcut bütçeyi belirttim bu paraya sıvı soğutma gelmeyeceği için en ideal kule tipi soğutucu önerirseniz sevinirim.

Merhaba Ryzen 5 3600 İşlemci ve Rtx 2060 super 8GB Kullanıyorum işlemci çok ısınıyor, ileride 5600e geçmeyi düşünüyorum hem ona yatırım yapmak hemde elimde ki işlemcinin daha serin çalışmasını sağlamak adına soğutucu arayışım mevcut bütçeyi belirttim bu paraya sıvı soğutma gelmeyeceği için en ideal kule tipi soğutucu önerirseniz sevinirim.
https://www.hepsiburada.com/thermal...u-intel-uyumlu-hava-sogutucu-p-HBCV00009PTG67 Bu fazla fazla yeter.

İntel uyumlu bu benim işimi görmez maalesef
kutusundan hem amd hem intel için braketler çıkıyor hocam ikisinede uyumlu. Dünyadaki tüm 7500f kullananlar bunu kullanıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kutusundan hem amd hem intel için braketler çıkıyor hocam ikisinede uyumlu. Dünyadaki tüm 7500f kullananlar bunu kullanıyor.
Yorumlarına bakabilirsin herkes amd işlemciye takmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha sağlam bişey istersen çift fanlı bu var https://www.hepsiburada.com/thermal...lu-intel-amd-uyumlu-sogutucu-p-HBCV00007GI69M İlerde güncellersen falan işlemcini buda gayet iyidir ama bence gerek yok.

Intel ve AMD hepsine uyumlu bu modeller genellikle.

Thermalright assasin 1klık modelleri işini görür , ilerde 7800x3d alır takarım diyorsan geleceğe yatırımlık soğutma değil

Corsair tek fanlı sıvı soğutucu 700tlye alınır mı ?

Bütçen El Veriyorsa .

Geri