Ekran Kartını bilgisayara güç tuşuyla uzun basıp kapatıp açmadan çalışmıyor

Kanka ekran kartının biosunda problem var sanırım. Söküp bi başka anakartta dener misin rica etsem? Başka bi pc yoksa yakında bilgisayarcılara götür para bile almazlar muhtemelen.

Dediklerini yaptım, zaten ekran kartı seçiliydi, hatta dahili ekran kartının vramini disable yaptım, görüntü hiç gelmedi uzun süre, daha sonra yine power tuşundan kapatarak harici ekran kartını çalıştırmayı başardım, biosu normal haline alınca görüntüyü getirebildim

Burada yazan herşeyi denedim, hala durum aynı, kafasına göre ekran kartını algılıyor ya da algılamıyor, algılamadığında bir kaç kez pc yi yeniden başlatınca algılayabiliyor, ya da direkt power tuşuna basıp geri açınca direkt algılıyor, powerdan kapatıp açınca algılamadığı olmadı şu ana kadar
iki ihtimal var ya anakart ya da ekran kartı sıkıntılı, diğer arkadaşın dediği gibi başka bir pc ye tak yada bilgisayarcıya götür.

Şöyle bir güncelleme yapayım,
Bir kaç defadır ekran kartını görmeyince bir arkadaşın dediği gibi, bilgisayarı kapatıp, şalterini indirip güç tuşuna basıyorum, basılı şekilde birkaç saniye bekledikten sonra tekrar şalteri kaldırıp güç tuşuna basıyorum, direkt görüyor ekran kartını
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ekran kartının biosunda problem var sanırım. Söküp bi başka anakartta dener misin rica etsem? Başka bi pc yoksa yakında bilgisayarcılara götür para bile almazlar muhtemelen.
Vaktim olmadığı için dediğizi deneyemedim ne yazık ki

Geri