- Reaksiyon skoru
- 64
Hocam baska bir telefon varsa onda deneyin. Olmadı iade edersin zaten hepsiburada sorun cikarmazHocam konudaki ürünü aldım
Fakat s25 plus cihazimi superhizli sarj 2.0 ile doldurmuyor
Benim cihaz 15v3a kullaniyor aslinda doldurmasi gerek ama urun mu bozuk yoksa bende mi bi sikinti var anlamadim
Orijinal samsung kablosuyla şarj ediyorum
İade mi edeyim ürünü
Hocam baska cihaz olarak a55 var babaminHocam baska bir telefon varsa onda deneyin. Olmadı iade edersin zaten hepsiburada sorun cikarmaz
Hocam kutudan çıkan kablo desteklemiyor o hızı diye biliyorum 45w hız için 100w destekli kablo almanız lazım.Hocam konudaki ürünü aldım
Benim cihaz 15v3a kullaniyor aslinda doldurmasi gerek ama urun mu bozuk yoksa bende mi bi sikinti var anlamadim
İade mi edeyim ürünü
S25ten eski modeller icin 5a kablo lazim s25 serisiyle 3a 15v destegi geldi yani kablom yeterli olmasi gerekiyor aslindaHocam kutudan çıkan kablo desteklemiyor o hızı diye biliyorum 45w hız için 100w destekli kablo almanız lazım.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...j-kaosu-hakkinda-bilmeniz-gerekenler.1213162/ bu linkte detaylı anlatmıştı bir arkadaş.
Bu şarj cihazının sanırım 3 amper 15v desteği yoktu diye hatırlıyorum hocam, ama eminde değilimS25ten eski modeller icin 5a kablo lazim s25 serisiyle 3a 15v destegi geldi yani kablom yeterli olmasi gerekiyor aslinda
5a kabloyla o hizi alirsam eski nesil 45w kullanmis gibi oluyorum aslinda fazla amper fazla ısı problemleriyle de ugrasmak istemiyorum cihazim 3amper kullanabiliyor olmasına karşın
Cihazin arkasinda 3a 15v yaziyor ama belki de vermiyor olabilir hocam pratikte calistigini goremedik xdBu şarj cihazının sanırım 3 amper 15v desteği yoktu diye hatırlıyorum hocam, ama eminde değilim
Ara sıra 439TL'ye düşüyor buna bakabilirsiniz hocam 3 amper 15v desteği de var ben kendim kullanıyorum memnunum.Cihazin arkasinda 3a 15v yaziyor ama belki de vermiyor olabilir hocam pratikte calistigini goremedik xd
Hocam aynı telefon aynı adaptörü kullanıyorum ben de süper huzlı şarj 2.0 ile şarj edip etmediğini nasıl anlıyorsunuz? Ben takınca super fast charging yazıyorHocam konudaki ürünü aldım
İade mi edeyim ürünü
Yanında 2.0 da yazmasi lazim siz de alamiyorsunuz hocamHocam aynı telefon aynı adaptörü kullanıyorum ben de süper huzlı şarj 2.0 ile şarj edip etmediğini nasıl anlıyorsunuz? Ben takınca super fast charging yazıyor
Yanında 2.0 da yazmasi lazim siz de alamiyorsunuz hocam![]()
Cihazin arkasinda 3a 15v yaziyor ama belki de vermiyor olabilir hocam pratikte calistigini goremedik xd
samsung protokolü desteklemiyor olabilirHocam konudaki ürünü aldım
İade mi edeyim ürünü