Hızlı bozumcu - yemek kartını nakite çevirme

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

wr3xham

80+
Reaksiyon skoru
17
Yemek kartım var her ay 16k metropol yatıyor internetten hizlibozumcu.com.tr diye bir yer buldum yemek kartlarını nakite çeviriyorlarmis yaptıran var mı? Yoksa şimdi yaptırıcam çünkü acil nakite sıkıştım bi kumar oynayacağım mecbur tutarsa her ay bozdurucam tutmazsa da gecmis olsun:D Aşağıya yazarım ne oldu ne bitti diye

Yemek kartım var her ay 16k metropol yatıyor internetten hizlibozumcu.com.tr diye bir yer buldum yemek kartlarını nakite çeviriyorlarmis yaptıran var mı? Yoksa şimdi yaptırıcam çünkü acil nakite sıkıştım bi kumar oynayacağım mecbur tutarsa her ay bozdurucam tutmazsa da gecmis olsun:D Aşağıya yazarım ne oldu ne bitti diye
Dolandırılmaya gerek yok bence.

Dolandırılmaya gerek yok bence.
Ben kumari severim hocam :D İnan yani sagdan soldan borc alip kendimi düsürmek istemedim bosuna duruyordu degerlendireyim dedim. Yazdim konustuk ettik bakalim bekliyoruz ne olacak

Ben kumari severim hocam :D İnan yani sagdan soldan borc alip kendimi düsürmek istemedim bosuna duruyordu degerlendireyim dedim. Yazdim konustuk ettik bakalim bekliyoruz ne olacak
Hocam yapacaksan da 2-3 dene geliyorsa yine 2-3 yap.
Tekte 16 giderse üzülürsün.

Bütün bakiyeyi yakmadan dene hocam. Bir de adam 16 aldı sana 16 verdi ne kazandı burda? Komisyon kesintisini öğrenmen lazım

Çok komisyon alıyorlar %40 kadar

Bütün bakiyeyi yakmadan dene hocam. Bir de adam 16 aldı sana 16 verdi ne kazandı burda? Komisyon kesintisini öğrenmen lazım
16ya 16 çevirmiyordur 16ya 14 13dür o en iyi ihtimalle

Telefonuna kod gelir kodu ister seni mahkemelik eder bir ton dolandırıcılardan başın yanar demedi deme TECRÜBEYLE SABİTTİR.
Kartını normal kullan geç işte.

Tavsiye etmem ama kumarı severim demişsin o zaman denenebilir . Yaptıysan sonucu yazarsan güzel olur

Ödememi aldım yaptırmak isteyen varsa tavsiye ederim valla cok iyi is her ay buradayim artik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tavsiye etmem ama kumarı severim demişsin o zaman denenebilir . Yaptıysan sonucu yazarsan güzel olur
Hocam yaptırmak kafanda varsa yaptir tavsiye ederim, bu günkü kumarı kazandik bakalim hayirlisi😁

%40 komisyon çok fazla git yemek kartıyla marketten yağ al mahalle bakkalına 50 60 aşağısına sat alır zaten

Ödememi aldım yaptırmak isteyen varsa tavsiye ederim valla cok iyi is her ay buradayim artik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yaptırmak kafanda varsa yaptir tavsiye ederim, bu günkü kumarı kazandik bakalim hayirlisi😁
Eline ne kadar geçti 16dan

hocam ne iş yapıyorsun ? 16k yemek kartı iyiymiş ama %40 komisyon cok geldi bana bence kesin biriyle anlasabilirsin %olmasın %30 olsun hem ihtiyacı olan biri yapmıs olur hemde daha az komisyon vermis olursun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri