🔥İndirim PCH Vade Farksız Tüm Kartlara 9 Taksit Sistemler Saat 19:00' da

Arkadaşıma nakit alacağız da şu sistemden daha iyi değil sanki bu sistemler nakit alışveriş için;

2x8 ram var hocam bunda

Hoca duvara çarptı gene

Takis maksit diyenlere bakmayın beyler almayın bu sistemleri. Almayın ki ne yapsak satıyor diye diye düşürmedikleri fiyatları düşürsünler.. Pandemide aynısı oldu, çip krizi diye araba fiyatlarını artırdılar.. Arabaya takacak çip bulamıyorlar kriz var diyorlar ama tüm dünyaya air fryer, robot süpürge, bilimum çipli milyon çeşit ürün sattılar bir tek araba piyasasını etkiledi çip krizi.. Aynısı şimdi GPU da. Amazonda toplu stok var ve zam yapmıyor diye bütün siteler eşşek gibi amazonu bekledi bir aydır. Amazonun stoğu bitip fiyatı yükselttiği an koşa koşa zam yaptılar. Çok ihtiyacınız yoksa almayın. Msrp den %50 pahalıya satıyorlar.

Hazır sistem işi bitmiş, geçmiş olsun. :coffee:

Bana fazla geliyor diyerek sistemimi ilana attım ama kaldırsam daha iyi olacak gibime geliyor. 9070XT en ucuz sistem 68k civarından başlıyor o da 7500F ve 16GB ram ile birlikte. Ben yazmışım 7800X3D-9070XT-32GB ram sisteme 70000TL. Yarın bir gün ihtiyaç olup almaya kalksam 7500F'li sisteme bu paraları mı vermek zorunda kalacağım? Bu fiyatlara ürün falan alınmaz, garantili 2.el kovalayın. Ekran kartı 30000TL işlemcisi 5000TL anakartı 4000TL'ye bulunacak sistemlere 70000TL fiyat yazıyorlar, parça kalitesi de yerlerde.

Pc satmak için fiyatta indirim yapamayıp taksit taksit diye öten yayıncılar çok sinir bozuyor. İndirimi güzel olsun zaten kredi kartına fark ödenir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana fazla geliyor diyerek sistemimi ilana attım ama kaldırsam daha iyi olacak gibime geliyor. 9070XT en ucuz sistem 68k civarından başlıyor o da 7500F ve 16GB ram ile birlikte. Ben yazmışım 7800X3D-9070XT-32GB ram sisteme 70000TL. Yarın bir gün ihtiyaç olup almaya kalksam 7500F'li sisteme bu paraları mı vermek zorunda kalacağım? Bu fiyatlara ürün falan alınmaz, garantili 2.el kovalayın. Ekran kartı 30000TL işlemcisi 5000TL anakartı 4000TL'ye bulunacak sistemlere 70000TL fiyat yazıyorlar, parça kalitesi de yerlerde.
65K ya 7800X3D ve 32GB lı buldum dediğin doğru.

Çok pahalı değil mi? Benim göremediğim bir detay mı var? Ciddi pahalı.

hangisi mesela hocam alternatifleri neler ?
Arat bul daha yeni bu gün bir youtuber sistemi 5070 li ddr5 sistem 54 bin civarına satışa sunuldu. İnternet dolu dostum biraz bakın istersen etrafına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri