🔥İndirim R5 7500F RTX5070 HAZIR SİSTEM 🔥56.499₺ ( VADE FARKSIZ 9 TAKSİT )

Atladığın çok önemli bir şey var 62.999₺ olan sistemde vade farksız 9 taksit yoktu eğer o sistemde de 9 taksit uygulanabilseydi oda cazip gelirdi. Şuanda bu paraları tekte ödeyebilecek adam akıllı bütçesi olan kimse yoktur . O yüzden Fiyat / Parça Kalitesi / Taksit bu üçü bir değerlendirildiğinde bu daha mantıklı oluyor. Konudaki sistemi tek tek en uygun sitelerden parça parça toplasan 67k civarına geliyor. Yaklaşık 10k indirim var ekstra vade farksız 9 taksit.
5 taksit vardı 9 taksitle bunu alacağıma 5 taksitle onu alırdım.

tek iyi yanı peşin fiyatına 9 taksit olması. özelleştirme yok. bu kasayı aldın 1x 16gb ddr5 ram daha lazım. depolamanında 1tb olması lazım en az. gene oldun +20 binlik

Donanım Arşivinin itopya ile çıkardığı 62.999 TL'lik sisteme pahalı diyenler buna ucuz diyor çok ilginçsiniz cidden. 16 GB - 5600 mhz ram, 500 GB M2 SSD, sıvı soğutma yok. Kasa falanda daha dandik. O sistem bundan kat ve kat daha iyiydi. Adamı linçliyordunuz. O sistemdeki 32 gb rami 16 gbye düşürünce bu fiyatlara geliyordu zaten. İşte tam olarak fiyat algısı bu oluyor.
Onun tek beğenilmeyen kısmı anakart opsiyonuydu. O sistem zaten bundan iyi.

tek iyi yanı peşin fiyatına 9 taksit olması. özelleştirme yok. bu kasayı aldın 1x 16gb ddr5 ram daha lazım. depolamanında 1tb olması lazım en az. gene oldun +20 binlik
20 binlik ne hocam üzerine bi 512 alsanız yeter bir de aynı düzeyde rami ikinci el alsanız max 10k gider

bunu alıp 22600e galiba toplanabilir bu sistem ya 9 taksit olmaz ama rami falan daha iyi alırsın hatta
Hocam ram 10k
işlemci 6.5k
Ssd 3k

Anakart psu , soğutucu ve kasayı 3 kya alabilecek misin ?

Hocam ram 10k
işlemci 6.5k
Ssd 3k

Anakart psu ve kasayı 3 kya alabilecek misin ?
10k fiyat avantajı yok onu belirtmek istedim. bi 3 4 k pahalı olur ama istediğine yakın bir şey alırsın Paraf kampanyası var Vatanda 2000tl vesaire birleştirip birşeyler çıkartılabilir.

Yapılan eleştirilerin özeti az daha koyar istediğin parçaları koyarsın zorla ürün satılmaz. Haklı eleştiri bence, 9 taksit alternatif zor bulunur ama.

Çook ucu ucuna bir sistem, 9 taksit dışında bir albenisini göremedim. Piyasanın en sıcak 5070'i, 16GB Ram, A620M anakart, 650w güç, 500GB SSD. En ucuz 5070li pc yi kuralım diye uğraşmışlar. 1080P için Overkill, 2k için ram darboğazı, tek m2 slotlu anakartla 500gb ssd kullanmak zaten ayıp. 650W FSP de 5070 upgrade'ini bırak işlemci upgrade inde bile yetersiz kalabilir, tabi a620m ile nasıl bir upgrade yapılabilir orasıda ayrı. Abdullah hocanın sistemi ile kıyaslanamaz bile yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Çook ucu ucuna bir sistem, 9 taksit dışında bir albenisini göremedim. Piyasanın en sıcak 5070'i, 16GB Ram, A620M anakart, 650w güç, 500GB SSD. En ucuz 5070li pc yi kuralım diye uğraşmışlar. 1080P için Overkill, 2k için ram darboğazı, tek m2 slotlu anakartla 500gb ssd kullanmak zaten ayıp. 650W FSP de 5070 upgrade'ini bırak işlemci upgrade inde bile yetersiz kalabilir, tabi a620m ile nasıl bir upgrade yapılabilir orasıda ayrı. Abdullah hocanın sistemi ile kıyaslanamaz bile yani.
Abdullah Hocanın sistemi o kadar ciddiye almadım ki paylaşıldığında kafaları duvarlara vurduk sonradan arkadaşa sistem lazımdı biz keşfettiğimizde her şey için çok geç olmuştu.

pc hocası sistemi bumuydu instada paylaşılan
o çok kötüydü
hjcdv5k.png

eleştirdik gelen cevabıda hiç beğenmedim

Geri