Kasa onerisi butce 50-60K

Reaksiyon skoru
77
Neler cikabilir acaba? Istegim amd islemci nvidia gpu yonunde en az 1 tb yer lazim

56ya 5070 sistem var şuan o daha mantıklı
1080p kullancam ama darbogaz yapmaz mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vade farksız 9 taksit falan var al geç amd işlemci nvidia 16 gb 5060 ti gpu
Segotep psu iyimidr bilmedigim icin soruyorum. Eski pc elektrik hattim yuzunden yandi ama onun psusu iyiydi.

o zaman 70k vermene de gerek yok yada işlemciyi 7800x3d falan alacaksın şu kasa gibi
Amd kart istemiyorum ya ben driver sorunu ile ugrasabilecek kadar sabirli bir insan degilim

o zaman 70k vermene de gerek yok yada işlemciyi 7800x3d falan alacaksın şu kasa gibi
bencede bu mantıklı olabilir 1080 p için 7 7800x3d 9060xt combosu mantıklı olur

Segotep psu iyimidr bilmedigim icin soruyorum. Eski pc elektrik hattim yuzunden yandi ama onun psusu iyiydi.

Amd kart istemiyorum ya ben driver sorunu ile ugrasabilecek kadar sabirli bir insan degilim
onlar eskide kaldı

Minimal yapar ama çok da önemli değil minecraft oynuyormuşsun sadece 2k monitör de alırsın belki ilerde

Minimal yapar ama çok da önemli değil minecraft oynuyormuşsun sadece 2k monitör de alırsın belki ilerde
bencede bu mantıklı olabilir 1080 p için 7 7800x3d 9060xt combosu mantıklı olur

onlar eskide kaldı
Bunu buldum buna ne dersiniz? https://www.gaming.gen.tr/urun/8226...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

R7 7800x3d dediginiz kadar onemli bir gelistirmeyse 5k veririm

Sabah 12.30 a kadar belli olup siparis gecmem gerekiyor

Son düzenleme:
Bide mesela 5060 ti r5 7500x3d mi yoksa 5060 r7 7800x3d + 32gb ram mi?

Hocam sana en hızlı çözümü söylüyorum. Yt gir işlemci ekran kartı kombinasyonları yaz tek tek bak istediğin oyunu testlerini yapan vardır. X3d vcache işlemciler ram konusunda çok esnek 16 da versen 32 de versen fps oyunlarında ahım şahım farkı yok bu ram piyasasında 32 yapar mısın sen karar ver .

Hocam sana en hızlı çözümü söylüyorum. Yt gir işlemci ekran kartı kombinasyonları yaz tek tek bak istediğin oyunu testlerini yapan vardır. X3d vcache işlemciler ram konusunda çok esnek 16 da versen 32 de versen fps oyunlarında ahım şahım farkı yok bu ram piyasasında 32 yapar mısın sen karar ver .
Heyt be icimi rahatlattin o zmn duz 5060ti r5 7500x3d alir gecerim mantiken hem 5060ti hemde x3d islemcili

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,449
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri