❌İndirim Bitti! Lian Li STRİMER WİRELESS(24p) 3500tl pckolik

Xivy

80+
Reaksiyon skoru
16

Son 6 ayın en düşük fiyatı ben 1 ay önce Gaming gecesinden uzun takipler sonucu bu fiyata almıştım. 2. El fiyatına.

5070 icin 8x2 12 pin kablosu lazim o nasil bulunur

bu nvidia ile uyumlu mu ya da uyumlu değilse hangisi uyumlu link atabilir misiniz 5080e takacağı

5070 icin 8x2 12 pin kablosu lazim o nasil bulunur
Lian li nin o modeli de var ama Lian li ekosistemi yapmıyorsan pahalı kaçar başka markalara bakmamı öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu nvidia ile uyumlu mu ya da uyumlu değilse hangisi uyumlu link atabilir misiniz 5080e takacağı
Bu anakarta takılıyor ekran kartına değil bu arada Lian li strimer Wireless her ekran kartına uyumlu benim ekran kartımda da Lian li var

asia horse hydrus daha güzel duruyor gibi
İndirimi Lian li ekosistemi yapan arkadaşlar için paylaştım

Kablosuz 24 PİN :)
Oradaki kablosuz rgblerini kablosuz yönetiyorsun manasında 😅 içerisinden dongle çıkıyor kabloyu sys_fan değil direk USB ye takıyorsun

Birisi nasıl görsel yükleyeceğimi öğretirse kasamın fotoğrafını paylaşayım dostar size de referans olur

109cpjt.jpg
3 hafta önce incehesap fiyatı

109cpjt.jpg
3 hafta önce incehesap fiyatı
Evet hocam aynı fiyat. bu son 6 ayın en düşük fiyatı olduğunu değiştirmiyor yanlış anlaşılma olmasın bütün Lian li ürünlerini dakika dakika takip ediyorum kasım ayından beridir. Ben de incehesaptan aynı fiyata almıştım. Kaçıranlar için güzel fırsat.

24pin ihtiyacım olduğunu öğrendiğim hafta gaming gecesinde denk geldi bütün şansımı kullandım galiba :D

24pin ihtiyacım olduğunu öğrendiğim hafta gaming gecesinde denk geldi bütün şansımı kullandım galiba :D
evet lian li ürünlerinin strimer ve lcd modellerini çok zor çıkarıyorlar gaming gecesinde kasımdan beridir her cuma takip ettim anca 5 ayda dizebildim kasayı

Oradaki kablosuz rgblerini kablosuz yönetiyorsun manasında 😅 içerisinden dongle çıkıyor kabloyu sys_fan değil direk USB ye takıyorsun

Birisi nasıl görsel yükleyeceğimi öğretirse kasamın fotoğrafını paylaşayım dostar size de referans olur
Hocam benim bildigim içerisinden kablosuz dongle alıcı çıkmıyor. Fanlarda geliyor bunlarda yok diye biliyorum

Geri