cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 485
selamlar 9070 xt 7800 xd var monitor işe 1080 p 180 hz oynuyabileceğim oyunlar arıyorum suan sadece cs zula vs oynuyorum rdr falanda oynadım
nasıl yaniferrariye renault motoru takmışsın önce onu değiş
Hocam 2K monitör alırsanız çok güzel olur o karta o monitör hiç olmamış. Oyun olarak Cyberpunk, witcher 3, crysis serisi, control oynayabilirsiniz araba sürmekten hoşlanıyorsanız assetto corsa serisine bakabilirsiniz.selamlar 9070 xt 7800 xd var monitor işe 1080 p 180 hz oynuyabileceğim oyunlar arıyorum suan sadece cs zula vs oynuyorum rdr falanda oynadım
oynadım hepsini hocam 1080 p monitör vardı hali hazırdan sonrada değişmedim csde 27 inç kötü dedikleri içinHocam 2K monitör alırsanız çok güzel olur o karta o monitör hiç olmamış. Oyun olarak Cyberpunk, witcher 3, crysis serisi, control oynayabilirsiniz araba sürmekten hoşlanıyorsanız assetto corsa serisine bakabilirsiniz.
Oynayan 27 dede oynar çokta bi dezavantajı yok bütçeniz varsa bi tane 2K OLED Güzel gider.oynadım hepsini hocam 1080 p monitör vardı hali hazırdan sonrada değişmedim csde 27 inç kötü dedikleri için
hocam 6 7 k bütçem çıkar çıkarsa şuanlık rdr 4 .. defa ve residen evel requem oynucam galibaOynayan 27 dede oynar çokta bi dezavantajı yok bütçeniz varsa bi tane 2K OLED Güzel gider.
ferrariye renault motoru takmışsın önce onu değiş
nasıl yani
konun 2k ıle alakası neHocam 2K monitör alırsanız çok güzel olur o karta o monitör hiç olmamış. Oyun olarak Cyberpunk, witcher 3, crysis serisi, control oynayabilirsiniz araba sürmekten hoşlanıyorsanız assetto corsa serisine bakabilirsiniz.
oynadım hepsiniThe Last of Us ve Dying Light serileri akar.
oynadım klavye ile onuda eski sistemdehogwars dene sarar
Baldurs gate 3oynadım hepsini
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
oynadım klavye ile onuda eski sistemde