🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,969
Geçen sene de 700TL ye yapmışlardı bu sene de 800TL olarak yine yapmışlar, fiyat piyasaya göre çok iyi 800TL ye cidden en ucuz tarifelerde bile en fazla 200Mbps alınıyor şu devirde. Bölgesinde Superonline altyapısı olan değerlendirebilir.

Geçen sene de 700TL ye yapmışlardı bu sene de 800TL olarak yine yapmışlar, fiyat piyasaya göre çok iyi 800TL ye cidden en ucuz tarifelerde bile en fazla 200Mbps alınıyor şu devirde. Bölgesinde Superonline altyapısı olan değerlendirebilir.
kablosuz kullanıcaksan max görecegin hız 650 üstünü vermiyor kablosuzda kablolu kullanırsan işe yarar haberin olsun

kablosuz kullanıcaksan max görecegin hız 650 üstünü vermiyor kablosuzda kablolu kullanırsan işe yarar haberin olsun
Kendi modemleriyle öyle zaten, Türk Telekom da aynısı 700 falan veriyor modemin dibinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

türk net nası beylar
Yazın zam gelecek taahhütsüz olanlara, şuan bir şeye geçecek olanlar taahhütlü ya da sabit fiyat garantisi veren yerlere geçsin.

Kendi modemleriyle öyle zaten, Türk Telekom da aynısı 700 falan veriyor modemin dibinde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yazın zam gelecek taahhütsüz olanlara, şuan bir şeye geçecek olanlar taahhütlü ya da sabit fiyat garantisi veren yerlere geçsin.
kendin harici olarak modem kullanmana sol izin vermiyor eger sol alacaksan 2 gigabit paketleri var onalra bakman lazım yoksa en mantıklı ürün türknet şuan

Turknetten devam

kendin harici olarak modem kullanmana sol izin vermiyor eger sol alacaksan 2 gigabit paketleri var onalra bakman lazım yoksa en mantıklı ürün türknet şuan
Şifreyi vermiyorlar bulursan kullanmak serbest ama 😂

Ben Superonline kullanırken Router bağlamıştım modeme ethernetle öyle sorunsuz kullanıyordum, şuanki evde sadece Türk Telekom var mecbur ona 1000 lira bayılıyoruz bir de modeme ayrı ücret de alıyor paşalar hizmet de berbat.

Ben kullanıyorum ama bu paketi değil 1000lik ve aboneliğin yanında abonelik boyunca netflix hediye 4 kişilik full hd halini veriyor oda 400 küsürdü heralde okeyim yani 900 veriyom şuan ben ekstra olarak pinglerden bahsedecek olursak 23 ms alıyorum ben lolde fortnite veya cs oynamıyorum apexte 65 filan ms alıyorum

Geri