🔥İndirim 7500f 5070 sistem Parafly ilk başvuru ile 49799 TL peşin 9 taksit

Reaksiyon skoru
967

Parafly başvurup alttaki kampanyalara katılırsanız. 6700 TL parafpara

Son düzenleme:
Ekran kartı işlemci hariç çok kötü parçalar ama fiyat iyi

Fiyat güzel kalite ehhh

Aga ben de gördüm bayağı dikkatimi çekti ama şimdi insanların yorumları çok önemli, birileri bize yol göstersin..

bence anakarttan önce ikinci rami takmak lazım
Hocam 2k ultrada oyunlar 12 13 14 gb ram tüketiyor şu an acil değil dediğin durum. Anakart tek m2 ssd desteği var. Eğer ssd yetmezse 512 yi çıkarıp 1 tb takması gerekiyor. Ayrıca anakartı maksimum 90w gücü destekliyor ki 7500f en üst kullanımda 88wata kadar güç çekebiliyor. Çok sınırda bir durum.

Konusu açıldı mı bilmiyorum. Rastgele gezinirken gördüm.

Parafly başvurup alttaki kampanyalara katılırsanız. 6700 TL parafpara

yani anakart kötü ama alınabilir duruyor

Çok kötü değil bence ya anakart harici okey. Anakart güncellemesi şart ama.
Hocam konuyu çok dağıtmadan kısa bir şey sormak istiyorum. Benim sistem çok benzer, anakart da MSI A620 serisinden. Anakartı ilerde güncellemeyi düşünüyorum, daha ziyade estetik amaçlı. Colorful B650M beyaz var aklımda, ek pci e slotuna da belki mümkünse bi usb hub falan takarım diye düşündüm. Üst segment anakartta daha iyi ses kartı oluyor, bios daha kapsamlı oluyor, oc potansiyeli oluyor vs ama oc de yapmıyorum, 3.5mm de takmıyorum. Bunlar dışında gerçek kullanım senaryosunda ne tür iyileşmeler beklenir, neden anakart sizce okey değil?

Hocam konuyu çok dağıtmadan kısa bir şey sormak istiyorum. Benim sistem çok benzer, anakart da MSI A620 serisinden. Anakartı ilerde güncellemeyi düşünüyorum, daha ziyade estetik amaçlı. Colorful B650M beyaz var aklımda, ek pci e slotuna da belki mümkünse bi usb hub falan takarım diye düşündüm. Üst segment anakartta daha iyi ses kartı oluyor, bios daha kapsamlı oluyor, oc potansiyeli oluyor vs ama oc de yapmıyorum, 3.5mm de takmıyorum. Bunlar dışında gerçek kullanım senaryosunda ne tür iyileşmeler beklenir, neden anakart sizce okey değil?
A620 anakartların genel problemi ek bir ssd slotunun olmaması mevcut ssd slotunun soğutucuları kötü olması ve en en önemlisi işlemci güncellemeye kalktığınızda üstündeki fazlar yeterli olmuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesela bu sistem özelinde a620 anakart var. Tek bir ssd slotu mevcut ve onada fiyattan kırmak için 512 ssd koymuşlar. Yarın bir gün yetersiz geldiğinde 2. bir slot yok.

Ve 90wattan fazla güç çeken işlemciyi takamıyorsun bu anakarta. 65w tdpli 7500f bile tam yükte 88w çekebiliyor. O bile çok sağlıklı gelmiyor bana.

Takmaya takarsın ama güç keser o manada söylüyorum.

A620 anakartların genel problemi ek bir ssd slotunun olmaması mevcut ssd slotunun soğutucuları kötü olması ve en en önemlisi işlemci güncellemeye kalktığınızda üstündeki fazlar yeterli olmuyor.

Mesela bu sistem özelinde a620 anakart var. Tek bir ssd slotu mevcut ve onada fiyattan kırmak için 512 ssd koymuşlar. Yarın bir gün yetersiz geldiğinde 2. bir slot yok.

Ve 90wattan fazla güç çeken işlemciyi takamıyorsun bu anakarta. 65w tdpli 7500f bile tam yükte 88w çekebiliyor. O bile çok sağlıklı gelmiyor bana.

Takmaya takarsın ama güç keser o manada söylüyorum.
Benzer şekilde onun için ssd yükseltmesi ile almıştım, o konuda haklısın hocam.

7500f kullanıyorum ama genelde oyunlarda fps limitlediğim için kolay kolay %100 kullanıma çıkacağını da sanmıyorum ama ilerde işlemci güncellemek (bi x3d niyetim var cs2 de %1ler için ama çok sonra) için önemli bir nokta. Teşekkürler.

Geri