Çözüldü✓ Laptop alıcam önerileriniz nelerdir

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
80000
Merhabalar laptop almak istiyorum ama hiçbir şekilde emin olamıyorum ya kronik sorunları olduğunu söylüyorlar yada başka sorunları var diyorlar 2 3 gündür bakıyorum emin olamadığım için alamıyorum eski pc casper g900 bana her 8 9 ayda bir fan değiştirdiği için yeni alacağımda uğraşmak istemiyorum hiçbir şekilde 5060 yada 5070 önerir iseniz çok iyi olur bütçe Max 85000

Merhabalar laptop almak istiyorum ama hiçbir şekilde emin olamıyorum ya kronik sorunları olduğunu söylüyorlar yada başka sorunları var diyorlar 2 3 gündür bakıyorum emin olamadığım için alamıyorum eski pc casper g900 bana her 8 9 ayda bir fan değiştirdiği için yeni alacağımda uğraşmak istemiyorum hiçbir şekilde 5060 yada 5070 önerir iseniz çok iyi olur bütçe Max 85000
88k ya çıakrsan hem ryzen ai 9 alabiliyosun hem de daha önemlisi 5070ti alıyosun
ama yok 85k yı geçmem dersen muadiller bunlar
eğer amd işlemci zorunlu değil dersen bunlardan en uygun olanı seç ucuzdan pahalıya sıraladım linkleri. yok amd olsu dersen msi öneririm

Hocam önerilerin için teşekkürler İntel ve amd yeni core ve ai işlemcilerine pek ısınamadım sadece oyun için almak istiyorum en azından 3 4 yıl götürse yeter

Hocam önerilerin için teşekkürler İntel ve amd yeni core ve ai işlemcilerine pek ısınamadım sadece oyun için almak istiyorum en azından 3 4 yıl götürse yeter
ai işlemciye neden ısınamadın hocam gayet iyi. bütçen çıkıyosa ilk attığımı al. yoksa zaten bol bol seçenek attım

En az 3-4 yıl kafanın rahat etmesini istiyorsan minimum 5070ti 12gb alman lazım

Geri