Aslında Asus adına dedimPaylaştığım LG tandem değil 3.nesil trueblack glossy kaplamalı woled. LG nin 4.nesil glossy kaplamalı tandem woled monitörünü görmedim.
Kaplama farkından ötürü bir tık daha LG ye yakınım.
Tandem olanını istiyorsanız 27gx700a-b bakmanız gerekiyor ama o model mat kaplama. Eğer glossy tandem isterseniz xg27aqwmg almalısınız.
Hocam Xg27acdms yani kaliteli bir qd-oled almak mı mantıklıdır yoksa tandem oled mi XG27AQWMG gibi? Tandem Oled'ler yeni sayılır ileride ne getireceği belli olmaz diye düşünüyorum benBu fiyattaki MSI modeller Asus olandan daha iyi. MSI yerine önerebileceğim Asus modeller Hepsiburada da bu fiyat bandında yok. Xg27acdms, xg27aqwmg vb modeller olsa önerirdim.
Xg27aqwmg genel olarak daha iyi görüntü sunar. Temizlemesi daha kolay kaplama kullanıyor. Daha yüksek parlaklığı var, ışık altında daha iyi siyah derinliği ve yine ışık altında daha yüksek algılanan kontrast sunuyor. Pek bir kayıp olmuyor yani.Hocam Xg27acdms yani kaliteli bir qd-oled almak mı mantıklıdır yoksa tandem oled mi XG27AQWMG gibi? Tandem Oled'ler yeni sayılır ileride ne getireceği belli olmaz diye düşünüyorum ben