Oled Monitör Öneris Verirseniz Sevinirim Acıklamaya 2Tane Bıraktım?

Ben de çok iyi bilmiyorum fakat 2 yıl önce G6 Oled 360 Hz almıştım 23,5k ya amazondan sıfır, mat kaplama var benimkinin üzerinde gece oynadığımdan çok fazla sorun olmadı benim için. Ama LG C4 Oled TV ile karşılaştırdığımda glossy olduğu için renkler daha canlı duruyor. O bütçede MSİ a daha yakın olurdum herhalde.

Paylaştığım LG tandem değil 3.nesil trueblack glossy kaplamalı woled. LG nin 4.nesil glossy kaplamalı tandem woled monitörünü görmedim.

Kaplama farkından ötürü bir tık daha LG ye yakınım.

Tandem olanını istiyorsanız 27gx700a-b bakmanız gerekiyor ama o model mat kaplama. Eğer glossy tandem isterseniz xg27aqwmg almalısınız.
Aslında Asus adına dedim :)

Ben Asus'un farklı bir modelini aldım 5 ay sonra aşırı oled yanmasından dolayı iade ettim

Bu fiyattaki MSI modeller Asus olandan daha iyi. MSI yerine önerebileceğim Asus modeller Hepsiburada da bu fiyat bandında yok. Xg27acdms, xg27aqwmg vb modeller olsa önerirdim.
Hocam Xg27acdms yani kaliteli bir qd-oled almak mı mantıklıdır yoksa tandem oled mi XG27AQWMG gibi? Tandem Oled'ler yeni sayılır ileride ne getireceği belli olmaz diye düşünüyorum ben

Hocam Xg27acdms yani kaliteli bir qd-oled almak mı mantıklıdır yoksa tandem oled mi XG27AQWMG gibi? Tandem Oled'ler yeni sayılır ileride ne getireceği belli olmaz diye düşünüyorum ben
Xg27aqwmg genel olarak daha iyi görüntü sunar. Temizlemesi daha kolay kaplama kullanıyor. Daha yüksek parlaklığı var, ışık altında daha iyi siyah derinliği ve yine ışık altında daha yüksek algılanan kontrast sunuyor. Pek bir kayıp olmuyor yani.

Totalde biraz daha iyi. Ancak bazı woled sorunları grey banding, black crush, gama shift vs rahatsız eder ve hdr da daha canlı renkler istiyorum diyorsan qd oled daha iyi bir seçim olabilir. Kullanıcıya da bağlı yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,216
Üyeler
192,956
Son üye
talhataklaking
Geri