twd (oyun) 2. sezondan sonra kenny'ye ne oldu?

HjRO

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
168
(spoiler içerir)
beyler hatırlarsanız 2. sezonun sonunda ya vellington'da kalıyorduk ya da kenny ile kalıyorduk. kenny ile kaldığımız sonun devamını bildiğim ve hiç sevmediğim nefret ettiğim için ilk son olan vellington'da kalmayı seçtim.
sorun şu= ileriki sezonlarda kenny'e ne oldu? yani kenny çekip gitti öldüğünü falan da görmedim geri gelecek mi? yoksa sonu cidden böyle çekip gitmek mi oldu?

twd severlere selam olsun :D

kimse cevap vermemis hocam egerki wellingtonda beraber kalmayi secerseniz ilerleyen zamanlarda bir kac ay gectikten sonra kenny bize araba surmeyi ogretiyor biz vites arttiriyoruz falan guluyoruz egleniyoruz arka koltukda da aj var onun kemeri bagli bizimde bagli tam seyehat halindeyken onumuze bir cikinti grliyor ve kaza yapiyoruz kenny emniyet kemeri bagli olmadigindan yola dusuyor camdan firlayip aj yerindesaglam kaliyor biz hizla arabadan inip kennyin yanina gidiyoruz kenny bir sey hissetmiorum diyor biz bunu iyi olarak algiliyoruz kenny diyorki hicbirsey hissetmiyorum clementine bacaklarim kollarim heryerim kirildi aj al ve kac biz aji alip kaciyoruz kenny orada zombiler tarafindan olduruluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO
Geri