Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,316
Fiyatı güzel düşmüş, bu fiyata değerlendirebilir.
Gayet iyi bir süre. Koca Dyson da aynı pil performansına sahip.çok beklentiniz olmasın şarjı 20-30dk arası gidiyor
Katılıyorum bu bütçede gayet mantıklı ve iş gören bir ürün.Bende farklı bir versiyonu var, işimi görüyor açıkçası 600-700 Liralık ürünlerden çok bir şey beklememek lazım.
almış kullanan varsa aynı markayı alacağım temudan aldık 20 liraya kasayı temizlerken mesh filtrenin köşesi koptu motoru patladı 1 yıldır duruyo parça niyetineFiyatı güzel düşmüş, bu fiyata değerlendirebilir.
Şarjı nasıl gidiyor? Değerlendirebilir misin?Bende farklı bir versiyonu var, işimi görüyor açıkçası 600-700 Liralık ürünlerden çok bir şey beklememek lazım.
evde kasa içi temizlik ve kedinin tuvaletin etrafındaki kumları temizlemek için alınır mı üfleme gücü nasıl yorumlarda üfleme başı gelmedi diyenler gördüm 2-3 taneAlt modelini kullanıyorum gayet iş görür. Dandik falan değil. Tam fiyat/performans ürünü.
ben kıl tüy çekmek için kullanıyorum hocam ama kumu da çeker. üfleme modunu hiç kullanmadım bende ayrı üfleme cihazı olduğu için.evde kasa içi temizlik ve kedinin tuvaletin etrafındaki kumları temizlemek için alınır mı üfleme gücü nasıl yorumlarda üfleme başı gelmedi diyenler gördüm 2-3 tane