ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Ben de bu kampanya için bugün başvuracağım ama hangi karta başvurmam gerektiğini hala çözemedim. Klasik paraf kart mı parafly mı herkes farklı bişey yazmış

Parafly Platinium mu cikardiniz siz de hocam? Vatan kampanyasi bana da cikti ancak diger kampanya hala cikmiyor bende de
evet parafly platinum. kartın teslim edilmesini bekliyorum. ondan sonra tekrar bakacagım. kampanyaya sms ile de katılım sağlanabiliyor. sms yolladım ama geri dönüş gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunun net cevabı olsa bende başvuracağım fakat anlamadım.
parafly başvurun. çünkü vatan 5.000 tl'de düz paraf kredi kartı geçerken, parafly kampanyasında "
  • Parafly harici başka Halkbank Paraf bireysel kredi kartı alan müşterilerimizin başvuruları kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

diye not var.

Şubeye gittim diğer kartlarda liminitiniz çok fazla maaşx4x falan oluyor dedi. Diğer kartlardaki limitleri indirdim biraz mobilden başvurdum ama red geldi. Şu 4x olayı çok saçma benim zaten mevcutta 8x falan limitim var niye yarı yarıya düşüreyim ki. Yarın bi şubeye bordrolarla gidip deneyeceğim

evet parafly platinum. kartın teslim edilmesini bekliyorum. ondan sonra tekrar bakacagım. kampanyaya sms ile de katılım sağlanabiliyor. sms yolladım ama geri dönüş gelmedi

parafly başvurun. çünkü vatan 5.000 tl'de düz paraf kredi kartı geçerken, parafly kampanyasında "
  • Parafly harici başka Halkbank Paraf bireysel kredi kartı alan müşterilerimizin başvuruları kampanya kapsamında değerlendirmeye alınmayacaktır.

diye not var.
Olay aslında şu platinium alan kullanıcılarda kampanya çıkmıyor ya direkt düz karta mı başvursak?

diye not var.
Tekrar kontrol edin. Bana kampanya tanimlandi

Parafly platinium mu hocam sizinki. Benim de bu karttan var Online bankacalıkla kartım görünüyor ama kart basılmadığı için sanıyorum kartım aktifleşmiyor ve sms veya uygulama ile katılamıyorum.

Olay aslında şu platinium alan kullanıcılarda kampanya çıkmıyor ya direkt düz karta mı başvursak?
Kartın aktivasyonu ile alakalı sanırım.

Kredi kartı kullanmayı hiç sevmem açmamda

Bu kampanyayı kullanıp iptal vs. edebiliyor muyum veya pasif hale getirebiliyormuyum?

evet şimdi bana da tanımlanmış. parafly platinum ile iki kampanyaya da katılım sağladım, gördüğüm kadarıyla tek seferde 25.000 tl değil 31 temmuza kadar toplamda 25.000tlye 5.000 tl parafpara veriliyor. bu parafpara ile ucak bileti almak istersem 10.000tllik alabiliyorum. cok iyi.

ayrıca, parafparalarınız daha değerli diye bi kampanya var paraflytravel.com üzerinden otel rezervasyonu 3 kat daha değerli diyor, yani vatandan 25.000tlye alışveriş yaparsam vatan kampanyası 5.000 parafpara + parafly kampanyası 5.000 tl= 10.000 paraf para. bununla paraflytravel üzerinden 30.000tllik otel rezervasyonu yapabilir miyim yani? :D

evet şimdi bana da tanımlanmış. parafly platinum ile iki kampanyaya da katılım sağladım, gördüğüm kadarıyla tek seferde 25.000 tl değil 31 temmuza kadar toplamda 25.000tlye 5.000 tl parafpara veriliyor. bu parafpara ile ucak bileti almak istersem 10.000tllik alabiliyorum. cok iyi.

ayrıca, parafparalarınız daha değerli diye bi kampanya var paraflytravel.com üzerinden otel rezervasyonu 3 kat daha değerli diyor, yani vatandan 25.000tlye alışveriş yaparsam vatan kampanyası 5.000 parafpara + parafly kampanyası 5.000 tl= 10.000 paraf para. bununla paraflytravel üzerinden 30.000tllik otel rezervasyonu yapabilir miyim yani? :D
Hocam selam. Kart başvurusunu nerden yapmıştınız 1.sorum.

Paraf uygulamasında hem Paraf hem de Parafly için vatan 5 bin. Kampanyası görünüyor mu

biraz daha zorlarsan banka borçlu çıkacak :D

Hocam selam. Kart başvurusunu nerden yapmıştınız 1.sorum.

Paraf uygulamasında hem Paraf hem de Parafly için vatan 5 bin. Kampanyası görünüyor mu
mobilden üye oldum hesap açtım kart onaylanmadı, ertesi gün seçtiğim şubeden banka calisani aradı ve meslek bilgisi eksik tamamlarsanız kart vereceğiz dedi, tamamladım, parafly visa kart istiyorum dedim o şekilde şube çalışanı başvurdu kartıma. evet 2 kampanya da gözüktü ve başvuru yaptım.

biraz daha zorlarsan banka borçlu çıkacak :D
hahahhaha bi tane otel buldum paraflytravelda hatalı fiyat girmişler ya da kampanyali çünkü kendi sitesindeki fiyatından 3/1 daha ucuz. muhtemelen onu seçeceğim 4 gece :D

Hocam bisey sorucam ben cikarttim karti da parafly platinium vermisler bana. Bu da geçerli mi yoksa duz parafly mi sadece anlamadim. Kart daha yeni cikti. Kampanyalar kisminda gozukmuyor kampanya. Daha sonradan mi cikacak.
Hocam platinium olması bir şey değiştirmez bence parafly olması onemli. (Yinede MH. Den teyit alın bence) Bu arada kampanya size özel kısmında kart basildiktan sonra gözüküyor. Yani kart onaylandiginda hemen düşmüyor. Onaylandıktan birkaç gün sonra paraf uygulamasinda size özel kısmında gorebilirsiniz

ben de aynı kartı çıkarttım, vatandaki 5.000 tl cıktı ancak diğer kampanya cıkmadı ben de sms yolladım ama katılım sağlandı mı bilmiyorum. kart elime gelince bi tekrar bakacağım
@madaforce Kart basildiktan sonra uygulamada size özel kismina düşüyor. Genelde kart onayindan birkaç gün sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,178
Üyeler
192,923
Son üye
Bysebar
Geri