Game garaj sistem reset atma sorunu?

kernel power ramlarda oc varsa yapabilir psu bozuksa yapabilir psu bozuk olduğu için anlık voltaj artısını karsılamadıgı için yapabilir ki bu basıma gelmisti psu degisince düzeldi kısacası bir enerji problemi bu, 1 ramı sok tek tek nede hem sağ slotta hem solda 2 ram içinde test et

OCCT testi yaptım stability testte RAM hata verdi. Arkada tarayıcı açık olduğu için hata vermiş olabilir diye düşündüm. tarayıcı kapatıp denedim hata vermedi. Tarayıcı ile alakası var mı bu durumun 5 test yaptım 3ünde tarayıcı açıktı tarayıcının açık olduğu testlerin 2sinde hata verdi. Benchmark testlerinde sorun yoktu stability test yaptığımda gördüm bu sorunları.

düzeltme: tarayıcı kapalıyken de denedim ve sonuç yine aynı ram hatası veriyor sen de Occt stability testine sok bakalım sende ne hata verecek

Merhba arkadaşlar aynı sorunu bende s34 versiyonu 5060ti 7500f 16 gb ram modelinde yaşıyorum 2 kere servise gönderdim sistemde sıkıntı olmadığını onların merkezinde çok iyi çalıştığını söylediler orda çalışan bilgisayar benim evimde neden çalışmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhba arkadaşlar aynı sorunu bende s34 versiyonu 5060ti 7500f 16 gb ram modelinde yaşıyorum 2 kere servise gönderdim sistemde sıkıntı olmadığını onların merkezinde çok iyi çalıştığını söylediler orda çalışan bilgisayar benim evimde neden çalışmıyor
+ olarak pc ilk servise gönderişimde açılıyordu şimdi ekran bile gelmiyor dramde takılı kalıyor

Ramdeki hatayı tespit edip tekrar servise yolladim ve ram değişimi yapıldı sorunum çözüldü. Belki faydası olur occt testine sokmayı dene stability test basta olmak üzere

İlk gönderinimde pc açılıyordu oyun açarken kapanıyordu bios güncelleyip geri yolladılar sonrasında 1 gün kullandım sıkıntı yoktu diger gün yine aynı sorun başladı occt test başlattığımda anda kapanıyordu yine yolladım geleli 2 gün oldu yine aynı 1 gün oynadım bugün hiç açılmıyor ışık geliyor gidiyor servis bana bir sıkıntı olmadığını sıkıntılı parça varsa değiştireceklerini söylediler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk gönderinimde pc açılıyordu oyun açarken kapanıyordu bios güncelleyip geri yolladılar sonrasında 1 gün kullandım sıkıntı yoktu diger gün yine aynı sorun başladı occt test başlattığımda anda kapanıyordu yine yolladım geleli 2 gün oldu yine aynı 1 gün oynadım bugün hiç açılmıyor ışık geliyor gidiyor servis bana bir sıkıntı olmadığını sıkıntılı parça varsa değiştireceklerini söylediler
Sonuç yine ayn hocam pc 1 saniye ışık yakıyor sonra kapatıyor gercekten servise göndermekten yoruldum yazık ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,850
Son üye
Ahmetcans7
Geri