onu bilemezsiniz belki size bir kaç işaret vermiştir ve siz görmemişsinizdirhatalı montaj olsa ilk gün çalışmazdı diye düşünüyorum 5 saat kadar kullandım çünkü hiç sorun yoktu
tüketici hakem heyeti ile bilgi almak için konuştum olayın olduğu gece için bir şeye dokunmadan video çektim olayı anlattım tarihi vs özellikle gösterdim kutu fatura hepsi mevcut zaten ne olur ne olmaz diye ekran kartını onların sökmemi istediğini dile getirip sonrasında söktüm müdahale var derler diye hakem heyeti zaten 14 günlük süre içerisinde olduğu için sorun olmayacağını ancak sorun yaratırlarsa ürünü istememi gelip yerinde inceleme yapacaklarını söyledi o yüzden öncesi için video çektim yerinde inceleme için gelmeleri gereken bir durum olursa farklılık olmadığını görmeleri içinkesinlikle hiçbir şekilde kasanızın kapağında garanti etiketi veya benzeri bir etiket varsa asla müdahale etmeyin olduğu gibi götürüp almış olduğunuz firmaya durumu izah edip teslim ediniz eğer priz kaynaklı bir sorun yoksa evinizde sorunu ve size bir masraf çıkarmaları söz konusu bile değil eğer böyle birşeyi size yansıtırlarsa direk tüketici mahkemesine başvuruda bulunup zararınızı karşılayabilirsiniz en önemli olan nokta şudur bunu bir çok kullanıcı ve insalar bilmiyor internet üzerinden satın alınan bütün ürünler koşulsuz 14 gün içinde iade edilebilir fakat firmalardan veya teknoloji mağzalarından teslim alınan yani gidip kendimizin teslim aldığı ürünleri asla iade edemezsiniz bu 14 günlük süreç burda işlemiyor bilginiz olsun
teşekkür ederim ama herkesin hemfikir olduğu konu belliki psu ancak bu kadar büyük bir sorun yaratması garip çevremdedee daha önce başına gelen oldu ama sadece şarter attırıyordu kasaya bir zararı olmamıştı o da psu değiştirdi ve sorun geçti umarım bendede öyle bir olayla çözülürhocam güç kaynağından kaynaklı olma ihtimali yüksek eğer yüksek volt veya yüksek wat verdiyse sisteme bu gibi durumlara sebep olabiliyor, ama kaliteli psu larda böyle sorunlar genelde yaşanmaz. sizdeki psu markasını biraz araştırıp geri dönüş yaparım.
prizlerde topraklama var şuanda aynı prizde laptop monitör vs bağlı kullanıyorum daha öncesinde kurutma makinası bağlıydı sadece bunda sıkıntı olduilk kullanımda testlerde düzgün bir şekilde yapılmışsa montaj sorunu olma ihtimali düşük. Muhtemel olasılık PSU görünüyor. 20-30 dolar bandında satılan bir PSU için çok yüksek bir beklentiye giremiyorum. Evin topraklama sisteminde sorun varsa ya da voltaj dengesizliği varsa bu tip sorunlar ucuz yollu her PSU'da ortaya çıkabiliyor.
umarım sizin için olumlu sonuçlanır bu süreç artık malesef eski ürünler gibi kaliteli ürünler yapılmıyor çoğumuz markaya bakıp alıyoruz fakat kesinlikle marka algısı bana göre çok yanlış bir bakış açısı önemli olan power supply içindeki konpanetlerde kısa devre korumasının bir çok power supply içinde var denilip satılmasının fakat işin özünde olmamasından bu tür sorunların bir çoğu yaşanıyor sadece topraklı priz kullanmak yeterli değil malesef normalde her evde olması gereken regilatörlerdir elektrik voltajını ayarlamasını için malesef bu bir çok evde yok fakat size tavsiyem dışardan en azından marka olarak kalitesi tartışılmaz tunçmatik marka regülatörler var 1000va size çok rahat yetecektir en azından asla böyle sorunlar yaşamazsınız ve aslada hiçbir ürününüz zarar görmez böyle sorunlardan dolayı en ufak sorunda kendini korumaya alır ve asla çalışmaz bu yüzdende asla zarar görmez ürünleriniz hayırlı akşamlar tekrar geçmiş olsuntüketici hakem heyeti ile bilgi almak için konuştum olayın olduğu gece için bir şeye dokunmadan video çektim olayı anlattım tarihi vs özellikle gösterdim kutu fatura hepsi mevcut zaten ne olur ne olmaz diye ekran kartını onların sökmemi istediğini dile getirip sonrasında söktüm müdahale var derler diye hakem heyeti zaten 14 günlük süre içerisinde olduğu için sorun olmayacağını ancak sorun yaratırlarsa ürünü istememi gelip yerinde inceleme yapacaklarını söyledi o yüzden öncesi için video çektim yerinde inceleme için gelmeleri gereken bir durum olursa farklılık olmadığını görmeleri için
olay sonuçlansın muhakkak daha iyi bir psu ve tunçmatik olayına geçip o şekilde çalıştıracağım sistemi tekrardan teşekkürlerumarım sizin için olumlu sonuçlanır bu süreç artık malesef eski ürünler gibi kaliteli ürünler yapılmıyor çoğumuz markaya bakıp alıyoruz fakat kesinlikle marka algısı bana göre çok yanlış bir bakış açısı önemli olan power supply içindeki konpanetlerde kısa devre korumasının bir çok power supply içinde var denilip satılmasının fakat işin özünde olmamasından bu tür sorunların bir çoğu yaşanıyor sadece topraklı priz kullanmak yeterli değil malesef normalde her evde olması gereken regilatörlerdir elektrik voltajını ayarlamasını için malesef bu bir çok evde yok fakat size tavsiyem dışardan en azından marka olarak kalitesi tartışılmaz tunçmatik marka regülatörler var 1000va size çok rahat yetecektir en azından asla böyle sorunlar yaşamazsınız ve aslada hiçbir ürününüz zarar görmez böyle sorunlardan dolayı en ufak sorunda kendini korumaya alır ve asla çalışmaz bu yüzdende asla zarar görmez ürünleriniz hayırlı akşamlar tekrar geçmiş olsun
rica ederimolay sonuçlansın muhakkak daha iyi bir psu ve tunçmatik olayına geçip o şekilde çalıştıracağım sistemi tekrardan teşekkürler
gelişmelerden bilgi verebilirseniz çok iyi olur, firma bakalım ne diyecek? merak ettim. firma ismi söyleyemiyorsunuz di mi?
buyuk ihtimalle gamegaraj hocam aigo satan baska bir yer hatirlamiyorumHangi firma yada e ticaret satıcısından aldın hocam bilelimde ona göre vaziyet alsın insanlar alırken tekrar tekrar düşünüp alsınlar