Nothing phone 1 de amoled yanığı oldu

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,674
Geçen aylarda 10bin TL'ye düşmüştü 3 adet almıştım. Anneme, babama ve kendime iş telefonu olarak .

Babamın telefonunda bildirim kısmında amoled yanığı olduğunu fark ettim ve şaşırdım.
çıplak gözle daha belirgin oluyor

Geçen aylarda 10bin TL'ye düşmüştü 3 adet almıştım. Annem,babam ve iş telefonu olarak kendime.

Babamın telefonunda bildirim kısmında amoled yanığı olduğunu fark ettim ve şaşırdım.

bu benim 6s dede var neyden kaynaklanıyor

bu benim 6s dede var neyden kaynaklanıyor
uzun süre aynı pixeller açık kalınca oluyor diye biliyorum. Eski telefonlarda olma ihtimali var fakat nothing phone da olunca şaşırdım son yıllarda yeni çıkan telefonlarda görmemiştim amoled & oled yanığı. Babamın eski telefonu günde 10 saat ekranı açık kaldığı için ekranın büyük kısmında vardı amoled yanığı.

nothing phone 1 i ise babam tahminen günde 6-7 saat kullanıyor.

uzun süre aynı pixeller açık kalınca oluyor diye biliyorum. Eski telefonlarda olma ihtimali var fakat nothing phone da olunca şaşırdım son yıllarda yeni çıkan telefonlarda görmemiştim amoled & oled yanığı. Babamın eski telefonu günde 10 saat ekranı açık kaldığı için ekranın büyük kısmında vardı amoled yanığı.

nothing phone 1 i ise babam tahminen günde 6-7 saat kullanıyor.
geçmiş olsun hocam garantisi vardır yolla bir baksınlar

Geçen aylarda 10bin TL'ye düşmüştü 3 adet almıştım. Anneme, babama ve kendime iş telefonu olarak .

ilk defa bir telefonda amoled yanığı gördüm

bende ayni telefonu aldim suana kadar bise olmadi, dikkat etmek lazim o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67