Samsung J3 s21fe iphone13 ve iphonr6 kullandım samsungun fe serisi güzel ele oturması hissiyatı güzel çok büyükde değil
İphonede klasik iphone şuan iphone6 kullanıyom sınav senem kasma donma yapmıyor sıkıntısız kullanıyom bi tek wp açmıyorr güncellemeden dolayı geçen sene destek kesti wp o kadar alıyosan fe serisi samsungda alabilirsin iphone de alabilirsin ama ben alıcak olsam iphone alırdım gene
Bildirim panelini açarken kasan telefona iphone 17 pro rakibi demişler şaka gibi bu arkadaşlardan telefon önerisi almayın
One uı 7 den beri pildirim panelinde hem gecikme hemde lag var 8 ile düzelecek diyorlardı düzelmedi asıl büyük gümcelleme 8.5 o zaman düzelecek diyorlardı yine düzelmedi one uı kullanan bütün cihazlarda lag ve takılma var one uı 9 la düzelcekmiş knk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi googleın köpeği bloatware dolu bi işletim sistemine göre iyi bile sayılabilir animasyonları güzel arada bi fps drop yemeyi dert etmiyorsan al bir sürü özelleştirme var ama goodlock sistem de değil sistem üzerinde çalıştığı için arayüz iyice neyse anladın sen
Bunları herkes görsün diye yazıyorum herkes goodlock ı sistem içinde çalıştığını sanıyor ama doğru değil sistem üzerinde yük oluyor zaten hantal ve stabil olmayanı daha çok tetikliyor.
Bildirim panelini açarken kasan telefona iphone 17 pro rakibi demişler şaka gibi bu arkadaşlardan telefon önerisi almayın
One uı 7 den beri pildirim panelinde hem gecikme hemde lag var 8 ile düzelecek diyorlardı düzelmedi asıl büyük gümcelleme 8.5 o zaman düzelecek diyorlardı yine düzelmedi one uı kullanan bütün cihazlarda lag ve takılma var one uı 9 la düzelcekmiş knk
Gerçi googleın köpeği bloatware dolu bi işletim sistemine göre iyi bile sayılabilir animasyonları güzel arada bi fps drop yemeyi dert etmiyorsan al bir sürü özelleştirme var ama goodlock sistem de değil sistem üzerinde çalıştığı için arayüz iyice neyse anladın sen
Bunları herkes görsün diye yazıyorum herkes goodlock ı sistem içinde çalıştığını sanıyor ama doğru değil sistem üzerinde yük oluyor zaten hantal ve stabil olmayanı daha çok tetikliyor.
Bu iki telefon arasında kaldım hangisi almalıyım.Kamera anlamında hangisi daha iyidir, s25u'da güncellemelerle kamerayı kötüleştirdiklerini idda eden bir yorum okumuştum kafam baya bi karıştı.Sizce hangisini almalıyım?
Son açtığım konuda tabletimde yaşadığım sistemsel hataların adb kayıtlarını paylaştım, sorunu one hand ve bildirim eklentisini silerek düzelttim.
Kendi deneyimim samsung kullanma sebebim olan one hand operation eklentisi benim cihazımda (tab s9) acayip animasyon takılmalarına arayüz buglarına ve hz düşüşlerine sebebiyet veriyordu bildirim panelini değiştiren eklenti vardı o da bildirim panelinde laglanmaya takılmaya sebebiyet veriyordu ikisinide silince düzeldi.
sistem üzerinde katman açarak çalışan bi eklentinin ms yükseltip gecikme yaratmamasına imkan yok gecikme yaratsada belli etmiyor bunun için zaten takdir ediyorum.
Google ın köpeği sisteme nasıl müdehale edebilir ki anca sistem üzerine katman açabilir ve aslında bu durumda bile iyi idare ediyor.
Googleın köpeği olmamış androidler var vivo oppo honor gibi android isteniyorsa.
Yazılımları bloatware dolu değil bir sürü sistemi yoran hantallaştıran servis çalıştırmayan güzel arayüzler.
Şimdi tab s9 çok eski o tablet güncelleme bile almaz diyebilirsiniz doğru çünkü s10 serisi çıktı. son seri değil. Son seri değilse elimizdeki samsung çöp oluyor ne yazık ki.
S26 ultra alınır ama s25ultra gibi çok eski desteği olmayan bi telefon alınmaz.
Şimdi tab s9 çok eski o tablet güncelleme bile almaz diyebilirsiniz doğru çünkü s10 serisi çıktı. son seri değil. Son seri değilse elimizdeki samsung çöp oluyor ne yazık ki.
Aplle kusursuz değil hatta ios en kullanışsız işletim sistemi bana göre ama apple özellik veriyor yada vermiyor tüm cihazlarına aynı anda güncelleme gönderiyor.
Samsung members 10 konudan 9 u ne zaman güncelleme gelecek bıktık usandık beee şu güncelleme politikasından.
Sabah sabah kortizolüm tavan yaptı saçımı başımj yolcam parçalıcam şu s9u şu konuyu kapatalım artık
Apple kullansaydım bu ayarlarda geri tuşu neden çalışmıyordu 20 tane konu açardım herhalde hala aklıma geldikce neden diye sinirleniyorum düşünün apple kullanmadığım halde.
Samsunga mı sövmeyeyim.
Son açtığım konuda tabletimde yaşadığım sistemsel hataların adb kayıtlarını paylaştım, sorunu one hand ve bildirim eklentisini silerek düzelttim.
Kendi deneyimim samsung kullanma sebebim olan one hand operation eklentisi benim cihazımda (tab s9) acayip animasyon takılmalarına arayüz buglarına ve hz düşüşlerine sebebiyet veriyordu bildirim panelini değiştiren eklenti vardı o da bildirim panelinde laglanmaya takılmaya sebebiyet veriyordu ikisinide silince düzeldi.
sistem üzerinde katman açarak çalışan bi eklentinin ms yükseltip gecikme yaratmamasına imkan yok gecikme yaratsada belli etmiyor bunun için zaten takdir ediyorum.
Google ın köpeği sisteme nasıl müdehale edebilir ki anca sistem üzerine katman açabilir ve aslında bu durumda bile iyi idare ediyor.
Googleın köpeği olmamış androidler var vivo oppo honor gibi android isteniyorsa.
Yazılımları bloatware dolu değil bir sürü sistemi yoran hantallaştıran servis çalıştırmayan güzel arayüzler.
Alakasız bir yorum daha S24ler One UI 8.5 ile S26lar için gelen bir çok yapay zeka özelliğini alacak şuan test ve beta sürümlerinde mevcut.
Samsung amiral gemisi telefonlar için güncelde 7 yıl güncelleme veriyor.
Bırak güncellemeyi tarih bile veremiyor. Samsung topluluklarına bak redite bak herkes one uı 8.5 neden gelemedi diye isyan ediyor cevap çok açık s26 ultranın satılması gerek.
Neden yapamıcakmışım
samsung yeni goodlock sürümleri 8.5 kullanan telefonlar ile uyumlu yaptıysa samsung aynı anda bütün cihazlarına çıkartmayıp sadece yeni cihazları için optimize edip benim tabletimi bozuyorsa yorum yaparım tabii ki
S24ler One UI 8.5 ile S26lar için gelen bir çok yapay zeka özelliğini alacak şuan test ve beta sürümlerinde mevcut.
Samsung amiral gemisi telefonlar için güncelde 7 yıl güncelleme veriyor.
Eeeee biliyorum gelecek ama ne zaman gelecek sorun orada.
bilmem kaç ay sonra gelecek önce 25 e sonra 24 e gelecek aynı anda gelmeyecek ben ona kızıyorum..
Ben zaten bütün samsung topluluklarında varım, samsungun içini dışını her şeyini biliyorum. bana şöyle böyle olacak demeniz cidden boş.
daha fazla tartışmak istemiyorum yeter bu konu fazla uzadı.
6 aydır S25 ultra kullanıyorum, arkadaşlarımdan da iphone 17 ve türevlerini kullanan çok adam var. Yazacaklarım tamamen kendi gözlemlerimdir.
S25 Ultra ile iphone 17 kamerasını karşılaştırsak arka kamerada s25 ultra çok çok çok çok önde. Ön kamerada iphone 17 önde. zaten iphone 17 arka kamerada çok çok iddialı bir cihaz değil. gerçi kaçımız o arka kamera sensörlerini verimli kullanıyoruz ki? Standart bir kullanıcıysan ikiside seni üzmez.
Ekran kalite olarak s25 ultra tarafında çok daha iyi. Boyut olarak büyük bir telefon ama tek elde kullanacağım diyorsan dezavantaj olabilir.
AI tarafını konuşmaya bile gerek yok, s25 ultra çok daha iyi.
Pil olarak s25 ultranın pili 12 saatte bitiyorsa iphone 17 11 saatte bitiyor. yoğun kullanımlarda birebir test ettim kendim. ikiside rahat 1 gün döngüsünü çıkarıyor. aman aman bi' fark yok ama s25 ultra önde.
ben bugün yine alacak olsaydım s25ultra alırdım, ama iphone 17 kötü bir telefon mu? Hayır.