Rekabetci Oyun İçin Oyuncu Kulaklığı Önerirseniz Sevinirim?

T

Tamamdır hocam değerli yorumlarınız için teşekkürler. Birazdan ikisi arasında karar verip sipariş edeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar terletiyor mu ya suni deri
Bu arada önceden aklıma geldi ama önermedim. Kulak içi olur diyorsan Sense PRO da alınabilir, ses kartıyla birlikte geliyor. Ses kalitesi H2002P yakındır diye düşünüyorum.

Genelde dönüştürücü ekliyorlar, ama eklemedilerse ekstra olarak dönüştürücü almanız gerekir.

Dipnot: Yukarıdaki videoya baktım dönüştürücü eklememişler. Ben üst tarafta aldığım ses kartında dönüştürücü geldi mesela, gelmeden önce ne olur ne olmaz Baseus dönüştürücüsünü de almıştım.

Wraith EvoX ve şu ses kartını kullanıyorum.

Normalde ses kartını sonradan aldım. EvoX aldığımda, Realtek eski ses kartında gri gürültü vardı. O yüzden aldım, şu an gri gürültü yok.

Ama belirteyim müziklerde tizler, basslar gibi hiçbir şeyden anlamam. Bu kulaklık ve ses kartı ile %40 ara sıra %50 çekerek bana yetiyor. Uygulama arayüzünde FPS ve Pop Rock filtreleri ise sesleri daha net ve yüksek yapıyor. Yine EQ'dan anlamam. Ayrıca Wraith ses kartlarına da bakabilirsiniz. Atıyorum ₺600 olanlar var, çoğu ₺1500-3000 arası oyuncu kulaklığında olan çipleri kullanıyorlar diye biliyorum.

qljh2gc.png

i6ii946.png
Hocam sence iem iyi mi? Yoksa kulaküstü kulaklık mı iyidir?

Hocam sence iem iyi mi? Yoksa kulaküstü kulaklık mı iyidir?
Bence IEM'ler gayet iyi ürünler. Hem terletmiyor hem de gayet iyi ses veriyorlar. Kulağın içine taktığınızdan, ses şiddeti vb. konusunda da sorun yaşanmıyor.

Ama dediğim gibi bana bu konuda danışmayın. Ortalama 2-3 aylık bir IEM kullanıcısıyım, daha farklı ürünler alıp denemedim.

Kulakiçi rahatsız etmiyorsa, kulaküstü kulaklık eziyetinden kurtulmak iyi oluyor. Ama kablosuz IEM'e rastlamadım, iyisi de Airpods kadar pahalı oluyor, kulak içinde bunu ucuz yapamıyorlar anladığım kadarıyla, uygun olanları da oyun vb. işe yaramıyor.

Bence IEM'ler gayet iyi ürünler. Hem terletmiyor hem de gayet iyi ses veriyorlar. Kulağın içine taktığınızdan, ses şiddeti vb. konusunda da sorun yaşanmıyor.

Ama dediğim gibi bana bu konuda danışmayın. Ortalama 2-3 aylık bir IEM kullanıcısıyım, daha farklı ürünler alıp denemedim.

Kulakiçi rahatsız etmiyorsa, kulaküstü kulaklık eziyetinden kurtulmak iyi oluyor. Ama kablosuz IEM'e rastlamadım, iyisi de Airpods kadar pahalı oluyor, kulak içinde bunu ucuz yapamıyorlar anladığım kadarıyla, uygun olanları da oyun vb. işe yaramıyor.
Hocam bütçemi 2k ya zorlasam h2002P den daha iyi bir seçenek var mı acaba?

Mesela https://www.hepsiburada.com/corsair...011377-eu-p-HBCV00008TJYJQ?magaza=Hepsiburada bu nasıldır?

Yok ya bu bütçelerde, dediğim gibi kablolu olarak H2002U PRO alınabilir.

Düzgün kablosuz kulaklıklar ₺3000-3500 civarında geziyor. Kablolu olarak iyi ürün yok buralarda. Fifine falan önerenler olacaktır, mikrofonu hariç yine benzer ses kartları içeriyor, fiyatı hem bu abartmalardan hem de yereldeki satıcısı Elit müzik (genelde ses cihazları veya stüdyo kulaklığı satıyorlar) kaynaklı o fiyatları hak etmiyor. Yani önerdikleri ürünler 1-2 yıl önce ₺1500 satılıyordu. H2002P falan da o dönem ₺1000-1100 falandı yani.

Mesela https://www.hepsiburada.com/corsair...011377-eu-p-HBCV00008TJYJQ?magaza=Hepsiburada bu nasıldır?
İyi değil batılı ürünler dövizden dolayı ekstra pahalılar. Onlarda düzgün ürünler için ₺4000 falan başlaman lazım. Onlar da malum marka algısındna ekstra pahalılar.

Terleme falan kafanı karıştırdıysa H2002BG de alınabilir. Bunu da kablolu kullanabilirsin bu arada.

Düzgün kablosuz kulaklıklar ₺3000-3500 civarında geziyor. Kablolu olarak iyi ürün yok buralarda. Fifine falan önerenler olacaktır, mikrofonu hariç yine benzer ses kartları içeriyor, fiyatı hem bu abartmalardan hem de yereldeki satıcısı Elit müzik (genelde ses cihazları veya stüdyo kulaklığı satıyorlar) kaynaklı o fiyatları hak etmiyor. Yani önerdikleri ürünler 1-2 yıl önce ₺1500 satılıyordu. H2002P falan da o dönem ₺1000-1100 falandı yani.

İyi değil batılı ürünler dövizden dolayı ekstra pahalılar. Onlarda düzgün ürünler için ₺4000 falan başlaman lazım. Onlar da malum marka algısındna ekstra pahalılar.

Terleme falan kafanı karıştırdıysa H2002BG de alınabilir. Bunu da kablolu kullanabilirsin bu arada.

Terlemeden ziyade kafaya küçük olmasından korkuyorum hocam. Size son olarak liste atsam deneyimli biri olarak siz hangisini seçerdiniz? Seçtiğinizi direkt alacağım. FPS ağırlıklı oyun oynuyorum. Ses kasmak oldukça önemli benim için tabi bi o kadar konforda önemli. Kablolu veya kablosuz pek takıntım yok. Tabi ki kablosuz olup bana FPS oyununda (gecikme vs.) problem yaratmayacaksa daha iyi olur. Ama dediğim gibi dert değil benim için kabloluda kullanıyorum.

1- https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
2- https://www.trendyol.com/havit/game...u-kulakligi-2-4ghz-bt-3-5mm-audio-p-816529303
3- https://www.trendyol.com/havit/game...kligi-spatial-audio-head-tracking-p-928513241
4- https://www.hepsiburada.com/corsair...011260-eu-p-HBCV00004PJ6ZY?magaza=Hepsiburada
5- https://www.idefix.com/asus-tuf-gam...-p-1383539?vendorId=13882&ref=akakce&v=1.13.8
6- https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6NLHV8N?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1

Son düzenleme:
Corsair jak girişli ayrıca videolarına baktım, kulak pedi bir tık büyük olsa da omurgası kötü. Bu tarz ürünleri çarptığınız zaman çatlayıp kırılıyor. Keza JBL'de benzer omurgaya sahip, ayrıca JBL'den bu fiyat aralığına çöp poşeti bile almam ya.

H2039BG ve H2002U PRO arasında kararsız kaldım. Sanki BG pedleri daha büyük gibi. H2002BG'de mesela pedler H2002P ve H2002U PRO ile aynı. Bu arada H2039BG alıcısı, diğer kablosuz kulaklıklarına göre daha büyük. Belki benim H2002BG'de yaşadığım sorunları yaşamazsınız gibi duruyor.

Bu arada tekrardan yazayım, kulaklık küçük olsa da pedleri kalın olduğundan rahatlar. Yani kulağa takınca tamamen sarıyor ve başlığı oynadığından, kafanızdan bağımsız ağrı yapmıyor. Videolara da bakarak kendi kafanıza göre bir hesap yapılabilir.

Bn
Corsair jak girişli ayrıca videolarına baktım, kulak pedi bir tık büyük olsa da omurgası kötü. Bu tarz ürünleri çarptığınız zaman çatlayıp kırılıyor. Keza JBL'de benzer omurgaya sahip, ayrıca JBL'den bu fiyat aralığına çöp poşeti bile almam ya.

H2039BG ve H2002U PRO arasında kararsız kaldım. Sanki BG pedleri daha büyük gibi. H2002BG'de mesela pedler H2002P ve H2002U PRO ile aynı. Bu arada H2039BG alıcısı, diğer kablosuz kulaklıklarına göre daha büyük. Belki benim H2002BG'de yaşadığım sorunları yaşamazsınız gibi duruyor.

Bu arada tekrardan yazayım, kulaklık küçük olsa da pedleri kalın olduğundan rahatlar. Yani kulağa takınca tamamen sarıyor ve başlığı oynadığından, kafanızdan bağımsız ağrı yapmıyor. Videolara da bakarak kendi kafanıza göre bir hesap yapılabilir.
Bende şu an H2039BG ve H2002U PRO arasında kaldım. Ama gönlüm bir tık 39BG den yana pedi banada daha büyük geldi. Tek korkum ses kasacağım oyunlar onuyorum genelde kablosuz olması problem olur mu ondan çekiniyorum. Veya H2002U acaba ses kasmak için daha mı iyi çok arada kaldım.

Birde h2002BG yi direkt eleyesim geldi aralarından hocam

Bn

Bende şu an H2039BG ve H2002U PRO arasında kaldım. Ama gönlüm bir tık 39BG den yana pedi banada daha büyük geldi. Tek korkum ses kasacağım oyunlar onuyorum genelde kablosuz olması problem olur mu ondan çekiniyorum. Veya H2002U acaba ses kasmak için daha mı iyi çok arada kaldım.

Birde h2002BG yi direkt eleyesim geldi aralarından hocam
Ya seste sorun yaşarsan yanında gelen kabloyu takıp kablolu da kullanabilirsiniz. Veya daha uzun bir type-c data kablosu alıp onunla da kullanırsın. Bence H2039BG'yi alın.

Ya seste sorun yaşarsan yanında gelen kabloyu takıp kablolu da kullanabilirsiniz. Veya daha uzun bir type-c data kablosu alıp onunla da kullanırsın. Bence H2039BG'yi alın.
Tamamdır hocam şimdi alıyorum çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Hocam kulaklık dün geldi bayağı denedim. Aşırı hızlı geldi hafta sonu olmasına rağmen kargo trendyol express olduğu için sanırsam. Gerçekten iyi ki almışım dedim. Çok memnun kaldım teşekkür ediyorum tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,432
Üyeler
193,033
Son üye
Shadow67
Geri