🔥İndirim LG UltraGear 27G850A-B 27" 4K 240 Hz - Full HD 480 Hz IPS Monitör 21.339 TL

Bu parayı verdikten sonra ben olsam oled bakardım

çok iyi bir monitör değil diye biliyorum. 4k performansında gecikmenin çok olduğunu hatırlıyorum.

20k üstüne çıkınca oled veya miniled bakılır

Ben aldım renk gammı çok iyi tasarım için kullanıcam oyun için değil. 4Kda FPS oyunu oynanmaz zaten. Ayrıca bu fiyata oled 4k monitör bulan varsa atsın iptal edip onu alayım.

Edit: Ne amaçla aldığınıza bağlı olarak alınır veya alınmaz diye değerlendirin bence.

Ben aldım renk gammı çok iyi tasarım için kullanıcam oyun için değil. 4Kda FPS oyunu oynanmaz zaten. Ayrıca bu fiyata oled 4k monitör bulan varsa atsın iptal edip onu alayım.

Edit: Ne amaçla aldığınıza bağlı olarak alınır veya alınmaz diye değerlendirin bence.
samsung g5 var ama o da 2k. 4k oled yok bu fiyatta

Dell alsaydın hocam bunun yerine 120hz olanı

Paneller aynı diye biliyorum ikisinin senin ilacın bunlar

samsung g5 var ama o da 2k. 4k oled yok bu fiyatta
4K olacak illa hocam o yüzden maalesef. Zaten bende tek kullandığım G6 360Hz var oled
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dual olması lazımdı hocam. Attığın modellerden hariç Asus ProArt ve Samsung G6 360Hz oled ama dual channel lazımdı. O yüzden uzun araştırma sonucu 4K'da en iyisi LG oldu. Ayrıca Ebrar bilgisayardan Dell sipariş ettim dual channel ve yorumlarını okudum siparişi iptal ettim güvenemedim.

Yakın fiyatlara 360hz Samsung Oled alanlar vardı çok kıskandım onları 😄

beyler biraz daha sabır 1.000 hz çıkınca alırsınız sonra cs de ez win alcaksınız :hackerman:

İhtiyaçlara göre değişkenlik gösterebilecek bir model.

Bu fiyatlara oled alınır fakat 4K oled alınmaz maalesef, özellikle iş ve çalışmak için 2K27" monitörler, 4K'ya alıştıktan sonra %100 ölçeklendirmede metin netliği açısından rahatsız edici olabiliyor fakat 5 - 6 bin lira cebinizde kalacak şekilde 4K-160 1080P-320 modellere bakmak daha mantıklı olabilir.

Geri