hasandikmen0
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
en düşük fiyat 4k 240 hz monitör
samsung g5 var ama o da 2k. 4k oled yok bu fiyattaBen aldım renk gammı çok iyi tasarım için kullanıcam oyun için değil. 4Kda FPS oyunu oynanmaz zaten. Ayrıca bu fiyata oled 4k monitör bulan varsa atsın iptal edip onu alayım.
Edit: Ne amaçla aldığınıza bağlı olarak alınır veya alınmaz diye değerlendirin bence.
Dell alsaydın hocam bunun yerine 120hz olanıBen aldım renk gammı çok iyi tasarım için kullanıcam oyun için değil. 4Kda FPS oyunu oynanmaz zaten. Ayrıca bu fiyata oled 4k monitör bulan varsa atsın iptal edip onu alayım.
Edit: Ne amaçla aldığınıza bağlı olarak alınır veya alınmaz diye değerlendirin bence.
4K olacak illa hocam o yüzden maalesef. Zaten bende tek kullandığım G6 360Hz var oledsamsung g5 var ama o da 2k. 4k oled yok bu fiyatta
Dual olması lazımdı hocam. Attığın modellerden hariç Asus ProArt ve Samsung G6 360Hz oled ama dual channel lazımdı. O yüzden uzun araştırma sonucu 4K'da en iyisi LG oldu. Ayrıca Ebrar bilgisayardan Dell sipariş ettim dual channel ve yorumlarını okudum siparişi iptal ettim güvenemedim.Dell alsaydın hocam bunun yerine 120hz olanı
Paneller aynı diye biliyorum ikisinin senin ilacın bunlar
20bin TL'ye ben aldım işte öğrenci indirimi ileYakın fiyatlara 360hz Samsung Oled alanlar vardı çok kıskandım onları![]()