Öneri 27 inç 2K IPS Monitör Tavsiyesi?

monitör oylaması

• MSI MAG 274QF X24

Oylar: 0 0.0%
  • AOC Q27G42ZE

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    7
KTC H27E6 keşke stoklarda olsa :D

En Mantıklı Tercihin Olur Hocam .
AOC Q27G4ZR (260 hz)
daha iyi değil mi

gamepower kalitesiz bulduğum bir marka , bütçem diğer markalar içinde yeterli gibi
Dediğinize katılmıyorum her markanın tüm ürünleri aynıdır diye bir şey yok bence aktif olarak Sonic T80 kullanıyorum ve çok güzel bir monitör. Attığım ürünün şuan ki kullandığımkinden aşağı kalır bir yanı yok aksine daha iyi olduğunu düşünüyorum tam anlamıyla F/P bir ürün olarak gözüme çarptı

aoc nin 260 hz lik versiyonunu almayı düşünüyordumda , tamamen kararsız kaldığım için son üç seçeneğim arasından rastgele birini sipariş verdim , siparişi iptal edermiyim bilmiyorum
Hangisini Sipariş Ettin Ki ?

Ben daha yeni AOC Q27G4ZR modelini aldım şuan için bir sorun yok gayet memnunum öneririm.

Yinede Güzel Tercih .
dediğim gibi , tek başıma uzun süredir araştırıyorum , araştırdıkça aklım daha çok karışıyor , iki forum dada konu açmama rağmen yeteri kadar fikir toplayamadığım için tamamen popülariteye güvenip içim rahat olmasada philips sipariş etmek zorunda kaldım , mesela anket açtım uzun süre geçmesine rağmen üç kişi katıldı , üç kişi ile doğru seçim yapmak imkansız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu anda anket katılımda 6 kişi var Philips Evnia 27M2N3501PA/00 önde

Klavye önerisi için konu açtım orayada beklerim
Başlık : Klavye önerisi (wraith vs aula vs logitech)

Geri