AOC Q27G4ZR (260 hz)![]()
AOC Q27G42XNE 27" 180Hz 0.5ms FreeSync 2K HDR10 Monitör
27 inç AOC Q27G42XNE, 2560x1440 piksel WQHD çözünürlüğü ve 180 Hz yenileme hızı ile oyun deneyiminizi üst düzeye çıkarır. Özelliklerini keşfedinwww.incehesap.com
Rehber: AOC Q27G42XNE 2K 180HZ Monitör alınır mı?
Q27G4XN ve Q27G42XNE arasında pivot ve yükseklik ayarı farkı var, TR'de satılan model pivot olmayan yani Q27G42XNE modeli. Q27G4XN'nin incelemesini görünce rehber yapmak istedim. Ghosting performansı ve tepki süresi VA monitörler ghosting yapmasıyla ünlüdür bilinen bir gerçek ama artık yeni...www.technopat.net
En Mantıklı Tercihin Olur Hocam .
Dediğinize katılmıyorum her markanın tüm ürünleri aynıdır diye bir şey yok bence aktif olarak Sonic T80 kullanıyorum ve çok güzel bir monitör. Attığım ürünün şuan ki kullandığımkinden aşağı kalır bir yanı yok aksine daha iyi olduğunu düşünüyorum tam anlamıyla F/P bir ürün olarak gözüme çarptıgamepower kalitesiz bulduğum bir marka , bütçem diğer markalar içinde yeterli gibi
Hangisini Sipariş Ettin Ki ?aoc nin 260 hz lik versiyonunu almayı düşünüyordumda , tamamen kararsız kaldığım için son üç seçeneğim arasından rastgele birini sipariş verdim , siparişi iptal edermiyim bilmiyorum
Bütçen Varsa İyi .AOC Q27G4ZR (260 hz)
daha iyi değil mi
Philips Evnia 27M2N3501PA/00Hangisini Sipariş Ettin Ki ?
Yinede Güzel Tercih .Philips Evnia 27M2N3501PA/00
dediğim gibi , tek başıma uzun süredir araştırıyorum , araştırdıkça aklım daha çok karışıyor , iki forum dada konu açmama rağmen yeteri kadar fikir toplayamadığım için tamamen popülariteye güvenip içim rahat olmasada philips sipariş etmek zorunda kaldım , mesela anket açtım uzun süre geçmesine rağmen üç kişi katıldı , üç kişi ile doğru seçim yapmak imkansızYinede Güzel Tercih .
Değil, aoc q27g42xne görüntü kalitesinde anketteki bütün modellerden üstün.AOC Q27G4ZR (260 hz)
daha iyi değil mi
hz konusunda geri kalıyor onu kastetmiştim , bu bütçede 180 hz de kalmak istememDeğil, aoc q27g42xne görüntü kalitesinde ankette ki bütün modellerden üstün.