Hp victus 16 anakart değişimi için çekilen fiyat

Murphy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
259
Merhaba hp victus 16 laptobumda geçen gün ekran gitti ve açamadım, internetten baktığımda Hall sensör arızası olarak biliniyormuş ve kronik sorunmuş. 2 yıllık garantisi doldu, servisi aradığımda 9000 TL fiyat çektiler ve anakart değişimi olacağını söylediler. Ne yapmaliyim servise vermek mantıklı mı? Veya böyle bir sorun yaşayıp çözen oldu mu?

Yanlış hatırlamıyorsam gamegaraj Klavye değişimi için 11k istiyormuş 9 k normal geldi, verin yaptırın mantıklı.

Hall sensör sorununu çözüyoruz diyen bir kaç yer var, bende sormuştum 5k mı ne fiyat vermişlerdi. Açtım laptopu, macun yenilemesi yaptım. Şuan sensör sorunu yok :D

Anakart değişse bile ilerde tekrar olmayacağının garanti yok, HP bu serisinde çok ciddi bir tasarım hatası yaptı, nette benzer sorunu yaşayan yüzlerle kullanıcı var, yerinde olsam bu ürüne daha fazla para yakmazdım.

Merhaba hp victus 16 laptobumda geçen gün ekran gitti ve açamadım, internetten baktığımda Hall sensör arızası olarak biliniyormuş ve kronik sorunmuş. 2 yıllık garantisi doldu, servisi aradığımda 9000 TL fiyat çektiler ve anakart değişimi olacağını söylediler. Ne yapmaliyim servise vermek mantıklı mı? Veya böyle bir sorun yaşayıp çözen oldu mu?
Yaptırdıktan sonra nekadar garanti veriyorlar?

Geri