🔥İndirim Green GP600A-GED 600W PSU -1.621 TL (C/CI tier)

DC Voltajı nereden alıyor?
Nereden alıyor derken? DC-DC'nin amacı 12V'dan 5V ve 3.3V'u buck converter ile türetmek. Ana kaynak 12V onu soruyorsanız. O da Ana trafonun ikincil sargılarından Skotty diyot ile doğrultulup alınıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evde elektrik cok gidip geliyor alinir mi ne diyorsunuz
Dehşet çok fazlaysa UPS alınması lazım.

Nereden alıyor derken? DC-DC'nin amacı 12V'dan 5V ve 3.3V'u buck converter ile türetmek. Ana kaynak 12V onu soruyorsanız. O da Ana trafonun ikincil sargılarından Skotty diyot ile doğrultulup alınıyor.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dehşet çok fazlaysa UPS alınması lazım.
Yani tüm PSUlar AC to DC değil mi? Prizlerde 220V AC akım var. PSU nun işi zaten bunu DCye dönüştürmek. DC to DC nasıl oluyor. Başka ülkeler için mi? Yoksa arada başka bir cihaz mı var PSU ve priz arasında?

Yani demek istediğim şu; 12V, 3.3V, 5V zaten DC voltaj. PSU prizden gelen 220V AC yi zaten bu voltajlara indirger ve dönüştürür. Bunu tüm PSUlar yapar. DC to DC nasıl oluyor anlamadım.

ups almanız daha iyi olmaz mı ?
Yani haftada 2 3 kez gidip geliyor gerek var mi sizce
Suan psu bozuldu zaten psuyu kesin alicaz da ups de dusunulebilir
İsin asli binam da yeni akim korumali prizim de var(cok iyi model olmasa da)
Deepcool pf650si 2 3 yilda bozulan cok kisi gordum internette de bu model biraz uygun fiyatli olunca daha temkinli yaklaşmak istedim acikcasi

Yani tüm PSUlar AC to DC değil mi? Prizlerde 220V AC akım var. PSU nun işi zaten bunu DCye dönüştürmek. DC to DC nasıl oluyor. Başka ülkeler için mi? Yoksa arada başka bir cihaz mı var PSU ve priz arasında?
Hayır, DC-DC bir regülasyon yöntemi. Yoksa tüm SMPS güç kaynaklarında, adaptörlerde, lineer güç kaynaklarında AC'den DC'ye dönüşüm var zaten. Olmak zorunda. Uzun uzun yazmaktansa şu konuyu okuyabilirsiniz:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Hayır, DC-DC bir regülasyon yöntemi. Yoksa tüm SMPS güç kaynaklarında, adaptörlerde AC'den DC'ye dönüşüm var zaten. Olmak zorunda. Uzun uzun yazmaktansa şu konuyu okuyabilirsiniz:

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Yani haftada 2 3 kez gidip geliyor gerek var mi sizce
Suan psu bozuldu zaten psuyu kesin alicaz da ups de dusunulebilir
İsin asli binam da yeni akim korumali prizim de var(cok iyi model olmasa da)
Deepcool pf650si 2 3 yilda bozulan cok kisi gordum internette de bu model biraz uygun fiyatli olunca daha temkinli yaklaşmak istedim acikcasi
ortalama bi ups alıp sisteminizi koruyabilirsiniz en azından çok sık gidip böyle sorunlar yaşıyorsanız

Hocam ikinci elden 10 ay daha garantili NZXT C750 bulmuştum 2000 e , sıfır ve sistemime yeteceğini düşündüğüm için iptal edip buna mı geçsem diye düşündüm sonuçta benden öncekinin nasıl kullandığını bilmiyorum.

Aldim valla bakalım 2 3 sene patlamasin duzgun calissin baska beklentim yok

Ben olsam iptal eder bunu alırdım aldığın enermax psuda tek bobin var gerçekten değmez
her şeyi tier list bağlamıyorum ama ikiside d bu fiyata bu kalite malesef 5600 3060 ti ile kullanacak ki zaten oynadığı oyunda ekran kartı fanı çevirmez :) geri kalan şans işi en kalitelisinde de problem olabiliyor .

her şeyi tier list bağlamıyorum ama ikiside d bu fiyata bu kalite malesef 5600 3060 ti ile kullanacak ki zaten oynadığı oyunda ekran kartı fanı çevirmez :) geri kalan şans işi en kalitelisinde de problem olabiliyor .
kalite demiyorum kanalları tek bobine bağlamışlar ama green psuda ayrı bobine almışlar

Geri