🔥İndirim ASUS PRIME 9070XT 35.000TL ve Taksit İmkanı

Performans farkı olur ama 2k da sorunsuz kullanıyorsan gerek yok. Karşılaştırma yapmak açısından 9070 xt , rtx 5070 ti ile benzer performans veriyor.
Bence de gerek yok ya ciddi bir performans artışı yaşamayacağım neticede saf güç olarak
Tek fark güncel teknoloji farkı %10-25 arası performans için o topa girmeye bence şu anlık gerek yok gibi

amazondan almayı düşünüyorum da asus un bu modeli hakkında soğutması iyi değil diyorlar. Bilen yada kullanan arkadaşlar var mı? Bu fiyata kaçırılmayacak bir fırsat mı yoksa sapphire pulse modelini mi almalıyım?
Hocam yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum fiyatları. Top tier bir kart değil ama rahat b segment. Backplate i plastik değil ve Asus. Rpm fazla o yüzden soğutması kötü değil aslında o kadar, sadece top tier bir soğutması veya gücü falan yok. Ama zaten fps olarak çok oynamıyor bu kartlar o yüzden rahat olabilirsiniz. Bunun üstü nitro taichi mercuryoc. O kartların bu fiyata inme ihtimali bence yok. Umut görsem beklerdim ama ben bugün bu kartı aldım 2-3 aylık bekleyişin sonunda.

2-3 hafta önceye kadar xfx'in modeli 35K'ya sabit satılıyordu aynı şekilde hepsiburadadan. bu karttan çok daha serin ve daha büyük bir bloklu kart.

Hocam yaklaşık 2-3 aydır takip ediyorum fiyatları. Top tier bir kart değil ama rahat b segment. Backplate i plastik değil ve Asus. Rpm fazla o yüzden soğutması kötü değil aslında o kadar, sadece top tier bir soğutması veya gücü falan yok. Ama zaten fps olarak çok oynamıyor bu kartlar o yüzden rahat olabilirsiniz. Bunun üstü nitro taichi mercuryoc. O kartların bu fiyata inme ihtimali bence yok. Umut görsem beklerdim ama ben bugün bu kartı aldım 2-3 aylık bekleyişin sonunda.
teşekkürler yorumunuz için hocam. Yeni sistem toplama yolunda ilk adımı bu kartı alarak atacağım galiba 😅 Acaba şuanki i5 13400F işlemci, 700W psu 16gb DDR4 ram, h610m-k anakart, 2k monitör sistemimde kullanabilir miyim bu kartı ? Çok bilgi sahibi değilim bu konularda bilen varsa yardımcı olabilir mi? (şuanki ekran kartı 3060ti)

teşekkürler yorumunuz için hocam. Yeni sistem toplama yolunda ilk adımı bu kartı alarak atacağım galiba 😅 Acaba şuanki i5 13400F işlemci, 700W psu 16gb DDR4 ram, h610m-k anakart, 2k monitör sistemimde kullanabilir miyim bu kartı ? Çok bilgi sahibi değilim bu konularda bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Güzel bir psu ile 2k da kullanabilirsin

2-3 hafta önceye kadar xfx'in modeli 35K'ya sabit satılıyordu aynı şekilde hepsiburadadan. bu karttan çok daha serin ve daha büyük bir bloklu kart.
Hocam oc olmayan versiyondu o yanlış hatırlamıyorsam. Oc olmayan versiyon için fiyat normal. Soğutma bloğu ocsiz versiyonda çok iyi değil. İki versiyon arasında fark var ona dikkat etmek lazım oc siz versiyonda vapor chamber yok diye biliyorum

Hocam oc olmayan versiyondu o yanlış hatırlamıyorsam. Oc olmayan versiyon için fiyat normal. Soğutma bloğu ocsiz versiyonda çok iyi değil. İki versiyon arasında fark var ona dikkat etmek lazım oc siz versiyonda vapor chamber yok diye biliyorum
Her kart OC diye satılıyor zaten artık. soğutması bundan çok daha iyi, zaten OC diye geçiyor yine.
vatan satıyordu hepsiburadadan stok bitmiş sanırım, yeniden gelirse bunun yerine çok daha mantıklı bir kart.

Her kart OC diye satılıyor zaten artık. soğutması bundan çok daha iyi, zaten OC diye geçiyor yine.
vatan satıyordu hepsiburadadan stok bitmiş sanırım, yeniden gelirse bunun yerine çok daha mantıklı bir kart.

ben xfx mercuryden bahsediyorsunuz zannettim o yüzden ocli versiyondan bahsettim. Ondaki iki model farklı çünkü. Swift de güzel bir kart haklısınız

Valla ben çektim ama amazondan aldım yarın teslimat seçeneği ile iyi kart FP nin Kralıdır

konuya ekledim teşekkürler
amazondan çektikte crimson desert vereceklermi aceba onu merak ediyorum şimdi amd sayfasındaki incelememe göre amazon satıcılı ürün olması yazıyor ben amazon satıcılı ürünü aldım kafamda karıştı daha bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim.

Geri