🔥İndirim Intel Core Ultra 7 Processor 270K Plus 16.499TL

çok iyi fiyat multitasking performansı amd'nin 40 bin tl'lik işlemcisiyle aynı, plus serisi gerçekten performans anlamında çok iyi,

hynix a die ram'le kullanırsanız çok çok daha iyi performans alırsınız, a die 6400 cl32 ram xmp ramler, rahat 7200 cl36 çalışıyor denendi

benim önceliğim rekabetçi oyun diyenler x3d'lerden şaşmasın
önceliğim multitasking işlemler günlük kullanım ara sıra oyun oynuyorum diyenler için plus serisi tartışmasız en fp ürün

Son düzenleme:
ikisini napıcan hocam, bende beyazına heveslenmiştim 11500dü. Sonra gaming x b860 aldım 7500'e. Sen kaçtan aldın eliteleri
hesaplı aldım hocam ondan 2tane zaten

çok iyi fiyat multitasking performansı amd'nin 40 bin tl'lik işlemcisiyle aynı, plus serisi gerçekten performans anlamında çok iyi,

hynix a die ram'le kullanırsanız çok çok daha iyi performans alırsınız, a die 6400 cl32 ram xmp ramler, rahat 7200 cl36 çalışıyor denendi

benim önceliğim rekabetçi oyun diyenler x3d'lerden şaşmasın
önceliğim multitasking işlemler günlük kullanım ara sıra oyun oynuyorum diyenler için plus serisi tartışmasız en fp ürün
Windows ortamında isterse 96/192 işlemci kullan yine de hiç bir halta yaramıyor. Ryzen 5600 den 14600KF ye geçtim normal şartlarda iki işlemci arasında uçurum performans farkı var ama windows ortamında sanki iki işlemci de aynıymış gibi, farkları yok resmen. Oyun performansı olarak geceyle gündüz kadar fark var ama iş çoklu çekirdeği kullanmaya gelince Windows patlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,184
Üyeler
192,936
Son üye
durmusdurukan
Geri