Öneri Yeni İNTEL işlemciler satışa sunuldu.

Reaksiyon skoru
129
Bu fiyatlardan kime satacaksınız bunları? 7800x3d bile oyunda 270k plus'ın önünde. indirimde 14-15 arası bulunuyor.
İntel 40 yılın başı düzgün işlemciler getirdi ama bu fiyatlandırmalarla satmaları mümkün değil.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    50.5 KB · Hit: 15
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Bu fiyatlardan kime satacaksınız bunları? 7800x3d bile oyunda 270k plus'ın önünde. indirimde 14-15 arası bulunuyor.
İntel 40 yılın başı düzgün işlemciler getirdi ama bu fiyatlandırmalarla satmaları mümkün değil.
Amd candır

270k plus 13-14 bine 250k plus da 10 bine satılmadığı sürece 7800x3d'den devam.

250k hakkı 8k bence max
270k için 12 13 okey

8kmı o kadar da demedik, 9700x'in ensesinde 250k plus, 10-11 den satılırsa alınabilir.
Valla abi haklısın ama benim gözümde hala Optimize edilmiş 245 yani. Zaten bu mimari ve bu soketin sonuna geldiler azıcık bir şeylerle oynayıp yenilik yaptık diyelim diyorlar o 9k ise buda o aralıkta olmalı yani

Valla abi haklısın ama benim gözümde hala Optimize edilmiş 245 yani. Zaten bu mimari ve bu soketin sonuna geldiler azıcık bir şeylerle oynayıp yenilik yaptık diyelim diyorlar o 9k ise buda o aralıkta olmalı yani
soket değişiminin bir önemi olduğunu düşünmüyorum, insanlar her yıl işlemci upgrade edecekmiş gibi hareket ediyor, şuan 0 dan sistem toplayacak biri 5-6 yıl arkasına bakmaz, o kadar süre içinde amd soket değişmiyor mu sence? dediğim gibi 10-11 bandına görsem yeni sistem topluyor olsam ben alırdım şahsen.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
şu an globalde resmi fiyatın bir tık üstünde bulabiliyorsunuz ülkemizde klasik tr pazarı çakal satıcılar ilk elden kime kakalayabiliriz fiyatlandırması yapmışlar satın alan olmayınca %15 %20 indirim görür. şu fiyatlara kim alır

bu fiyatlandırmayı yapan kim acaba resmi satış fiyatı 299 dolar işlemciyi hadi taş çatlasın 50 dolar ekle neredeyse giriş orta seviye işlemci kadar fark eklemişler

Geri