15.000TL telefon önerisi

sba10371

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
15000
Selam arkadaşlar 15.000tl gibi bir bütçem var ama hangi telefonu alacağımda kararsız kaldım malum piyasada çok telefon var xiaomi oppo poco vivo tecno hangisini almam gerek karar veremedim bir türlü telefonda nfc gibi özellikler olsa iyi olur donanımlı olsun yani önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun.

Selam arkadaşlar 15.000tl gibi bir bütçem var ama hangi telefonu alacağımda kararsız kaldım malum piyasada çok telefon var xiaomi oppo poco vivo tecno hangisini almam gerek karar veremedim bir türlü telefonda nfc gibi özellikler olsa iyi olur donanımlı olsun yani önerilerinizi bekliyorum şimdiden sağolun.
eger ıkıncı el takıntın yoksa xiaomi poco serisi onerıım mınımımum x6 pro olabılır 512 gb bulabılırsın (x6 pro ıçın konuşucam dosya yöneticisi ve kendi müzik uygulamasında reklam çıkıyo sebebıu fıyatı duşuk olması onun harıcınde performansı ve ekranı rakıpsöz telefonlardan biri ekran kalitesi fiyatına göre mukkemmel pubg gıbı otun oynarsan 120 fps akıyo bunun beraberınde bır tık ısınıyor x7 proda bu o kadar degıl) x7 bulursan yapıştır dıger marklar hakkında pek bılgım yok ama poco bence bu fiyat segmentinde vakko hocam tabı karar senin

Redmi Note 12 Pro 5G 8/256 13.499tl.

Geri