Hikayeli oyun önerisi :0

Reaksiyon skoru
0
fps oyunlarını bayadır saldım sırasıyla bitiriyorum güzel hikayeli oyunları.Şimdi ne önerirsiniz. (hogwarts legacy,gta5,rdr2,tlo1-2,unchartedları bitirdim)
açık dünya değilde daha çok tlo gibi varsa önerebileceğiniz.Birde detroid gibi seçimli oyunları sonra oynıycam onlardan da önermeyin.Kafayı yiyorum diğer seçeneği meraktan.

Bu konudan sonra bitirdiklerim
Mafia 1
Mafia 2

şimdi ne oynayabilirim ghost mu oynasam yoksa god of war girsem mi yavaştan

Son düzenleme:
god of war witcher 3 stalker2 alan wake 2 titanfall ghost of tsuhıma

fps oyunlarını bayadır saldım sırasıyla bitiriyorum güzel hikayeli oyunları.Şimdi ne önerirsiniz. (hogwarts legacy,gta5,rdr2,tlo1-2,unchartedları bitirdim)
açık dünya değilde daha çok tlo gibi varsa önerebileceğiniz.Birde detroid gibi seçimli oyunları sonra oynıycam onlardan da önermeyin.Kafayı yiyorum diğer seçeneği meraktan.
high on life 1/2

Grafikleri biraz eski kalıyor ama TLOU'daki gibi iki karakter arasındaki bağ kurma hissini en yakın bu oyun verir. Grafik takıntın yoksa kesinlikle oyna, güzel bir hikayesi var.

Bunun dışında güzel hikayeli oyun olarak

Grafikleri biraz eski kalıyor ama TLOU'daki gibi iki karakter arasındaki bağ kurma hissini en yakın bu oyun verir. Grafik takıntın yoksa kesinlikle oyna, güzel bir hikayesi var.

Bunun dışında güzel hikayeli oyun olarak

mafia olabilir ilk bundan mı başlıycam nasıl bi sırada gidiyim yoksa direkt 1 2 3 diye mi gidiyim

detroit become human bitir hocam süper. aksiyon arıyorsan batman 3 lemesi olabilir. 1. oyunu bitirdim 2. oyunu yarıda bırakmıştım ama süperdi

tomb raider 3 lemesi de aşırı ucuz epic gameste hepsi çok güzel alıp oynayabilirsin. (3 oyun toplam 50 100 lira bişeydi )

KİNGDOM COME

JRPG deneyceksen nier automata FF7 REMAKE falan den bence

Geri