❌İndirim Bitti! MSI 26.5 MAG 273QP QD-OLED X24 25.084 TL DİP FİYAT ( PEŞİN 6-9 TAKSİT )

Arkadaşlar monitör geldi çıkardım ettim kırık çizik yok çok şükür. Yapmam gereken bir ayar vs var mı kullanan arkadaşlar tavsiyelerini verebilir mi? İlk defa oled ekran kullanicam malum
benimde yarın gelecek hayırlı olsun @Tayfunns hocam belki yardımcı olabilir bu konu hakkında

Arkadaşlar monitör geldi çıkardım ettim kırık çizik yok çok şükür. Yapmam gereken bir ayar vs var mı kullanan arkadaşlar tavsiyelerini verebilir mi? İlk defa oled ekran kullanicam malum

teşekkürler hocam

benimde yarın gelecek hayırlı olsun @Tayfunns hocam belki yardımcı olabilir bu konu hakkında

teşekkürler sana da hayırlı olsun. güncelleme için usb upstream kablosu gerekiyormuş ve bu kablo bölgeye göre kutudan çıkıyormuş. ucuz bir şey olduğu için sorun etmiyorum yarın alırım bir yerden artık :D

kaçıncı nesil oluyor öyle bir şey diyorlar

teşekkürler hocam

teşekkürler sana da hayırlı olsun. güncelleme için usb upstream kablosu gerekiyormuş ve bu kablo bölgeye göre kutudan çıkıyormuş. ucuz bir şey olduğu için sorun etmiyorum yarın alırım bir yerden artık :D
bahsettiğin kablo zorunlu mu güncelleme için

kullanılmış yazıyor 23.829₺ yazıyor

Sanırım evet yani başka bir yolu var mı diye baktım bulamadım.
neyse onu alırım artık bi ara acelesi yok , monitör için herhangi bir ayar yaptınız mı hdr acık mı kullanıyorsunuz internette bu monıtor ıle ılgılı uygun ayar bulamadım bir de ekranın sol ustunde 1 tane olu pıksel var ama siyah kenarlıkların oldugu yerde o yuzden iade etmeyecem

Geri