Valla bende bot mot yok benim botum DA üyeleri, onlar sayesinde ucuza alıyoruzİllegal bir şey aslında o yüzden. Burada da ek olarak konu kapsamının dışına çıkıyor
Valla bende bot mot yok benim botum DA üyeleri, onlar sayesinde ucuza alıyoruzİllegal bir şey aslında o yüzden. Burada da ek olarak konu kapsamının dışına çıkıyor
Zaten bu yazılım hep fırsatcıların elınde var yani boşa urun kovalıyoz burdan fırsatcılardan kalan bize düşüyorİllegal bir şey aslında o yüzden. Burada da ek olarak konu kapsamının dışına çıkıyor
Bu işten para kazandıkları için ne yazılımlar alıyolar yapıyolar vs. biz de 2. dalga olarak arta kalanları alıyoruz.Zaten bu yazılım hep fırsatcıların elınde var yani boşa urun kovalıyoz burdan fırsatcılardan kalan bize düşüyor
Nasibi biraz kovalamak lazım, ilk günde kimse bir şey alamıyorZaten bu yazılım hep fırsatcıların elınde var yani boşa urun kovalıyoz burdan fırsatcılardan kalan bize düşüyor
mousenin de ekosistemi olur mu hocam?Hitap ettiği kesim biraz sınırlı. Ekosistem için alınır, kullanmaya alışan biri başka mouse da kullanmaz. O yüzden elden çıkarması dert hocam.
Bu mouse nasıl bilgisi olan var mı?
ödemeyi tamamlamış mıydın bekletiyor muydunAmazon depo kafasına göre iptal verebiliyomu bi anda andığım mousu iptal etti zar zor çekmiştim botçuların arasından logitech g pro x superlight 2 dexi bi şekil alamam mı geri
temin edilemiyorsa, stokta yoksa ediyorlarAmazon depo kafasına göre iptal verebiliyomu bi anda andığım mousu iptal etti zar zor çekmiştim botçuların arasından logitech g pro x superlight 2 dexi bi şekil alamam mı geri
Tamamlamıştım 1 hafta geçti dün elimde olması lazımda pat iptalödemeyi tamamlamış mıydın bekletiyor muydun