🔥İndirim Kingdom Come Deliverance 2 ₺823🔥 ENEBA

kod geçersiz

Hocam bu oyunun temel mantığı nedir
Hocam oyun ortaçağda geçiyor bir çizgisi var rol yapmada var ama ana hikaye bağlısın açık dünyası ve npc zekasını iyi yapmışlar köylüler muhafızlar seni tanıyor ne yaparsan karşılığını alıyorsun öyle diyeyim bir görevi yapmanın bir çok yoluda var ben yalan söylemiyim para yoktu alamadım korsan indirdim sonra yarısını oynadım faceit pupg derken saldım ama muhteşem oyun

Oyunu Eneba'da sepetinize ekleyin, ardından Allkeyshop sitesinden oyunun Eneba satıcısını bulup bu site aracılığıyla Eneba'ya gidin. Ardından hiçbir şeye tıklamadan sağ üstten sepetinize tıklayıp kuponu uygulayabilirsiniz.

Eneba'da sepete ekleyeceğiniz oyun;

Allkeyshop bağlantısı;

Bu arada satıcı "Safe_purchase", Crimson Deserti'i de bu satıcıdan uygun bir fiyatla ön sipariş vermiştik. Şu an için güvenilir görülüyor.

Gri market kodu ile riske girmeye gerek yok gibi ve çok bi avantajı yok. Oyun bizde 45$ yani 2000₺ indirimlerde %50 görüyor 1000₺'ye alıyorsunuz. Bir de bankaların Steam bakiye kampanyaları var örneğin World 300₺ hediye gibi. Resmi mağazadan daha ucuza alırsınız.

İlla Steam olmasın diyenler için Epic'te 1500₺ imiş %50 indirimli hali 750₺ yapar. Cashback falan oluyor sık sık.

Geri