🔥İndirim PERWOLL 5'Lİ PAKET TANE 141TL

Reaksiyon skoru
11
Referal Kod / Link Paylaşımı
alt limit var.
Kuponunu kullanman için son adım!
Bu kuponu kullanabilmen için sepetine eklemen gereken tutar:444,49 TL

Türk malı kullanın arkadaşlar bunlarda şansımız var bazı ürünleri mecburuz almaya ama bunları almaya mecbur değiliz boykot vs gibi bir şey demiyorum yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.

Ürün altındaki 100tl kupon kullanın
5 tanesi 705 ₺ tane 141₺

Ben aldım
Ben direk aldığım ürünün linkini paylaştım. İnsanlar faydalansın diye. Referans link diye uyarı gelmiş.

Türk malı kullanın arkadaşlar bunlarda şansımız var bazı ürünleri mecburuz almaya ama bunları almaya mecbur değiliz boykot vs gibi bir şey demiyorum yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı.
Yerli malı kullanalımda ecnebilerin reddetiği aflatoksinli fıstıkları biz yiyelim, piyasada fısıtklı ürünler ucuzlaasın çoğalsın değil mi? Özellikle yerli malı kullanmıyorum ki hem zehirlenmemek için hemde köylünün cebine para girmesin girerse çünkü gider birşeye basar

Yerli malı kullanalımda ecnebilerin reddetiği aflatoksinli fıstıkları biz yiyelim, piyasada fısıtklı ürünler ucuzlaasın çoğalsın değil mi? Özellikle yerli malı kullanmıyorum ki hem zehirlenmemek için hemde köylünün cebine para girmesin girerse çünkü gider birşeye basar
tamam sen alma

kanka ne öneriyorsun gözüm kapalı alcam. 3 4 yıl önce 5 tane perwol almıştım daha bitmedi ama alırım. birde sende kullanıyosun dimi :D

kanka ne öneriyorsun gözüm kapalı alcam. 3 4 yıl önce 5 tane perwol almıştım daha bitmedi ama alırım. birde sende kullanıyosun dimi :D
Nerden kanka olduk çavuş
29d0ntr.jpg

ben ecnebi malı kullanıyorum dostum başka tavsiyen var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,814
Üyeler
192,810
Son üye
GenixKey
Geri