Hocam bios pilini sökün biraz bekleyin biosunuz sıfırlansın birde bilgisayarınız ramlerini çift slotsa bi tek tek deneyin aynı hatayı alıyormusnuz diye anakartında 4 slotsa ram bi slot değişimi deneyebilirsin 2 4 yerine 1 3 takıp hatayı alıcakmısınız diye bir bak bunlardan öncede biosunu sıfırla.Özellikle pubgya girdiğimde direkt veriyor 1 haftadır böyle cs de vermiyodu cs de de başladı nedendir
Foto ekleyemedim
WHEA UNCORRECTABLE ERROR Yazıyor
Hocam bios pilini sökün biraz bekleyin biosunuz sıfırlansın birde bilgisayarınız ramlerini çift slotsa bi tek tek deneyin aynı hatayı alıyormusnuz diye anakartında 4 slotsa ram bi slot değişimi deneyebilirsin 2 4 yerine 1 3 takıp hatayı alıcakmısınız diye bir bak bunlardan öncede biosunu sıfırla.2 söot
2 slot var hocam tek tek ramleri denedim yine yaptı diğerşerini deneyeceğim teşekkğrlerHocam bios pilini sökün biraz bekleyin biosunuz sıfırlansın birde bilgisayarınız ramlerini çift slotsa bi tek tek deneyin aynı hatayı alıyormusnuz diye anakartında 4 slotsa ram bi slot değişimi deneyebilirsin 2 4 yerine 1 3 takıp hatayı alıcakmısınız diye bir bak bunlardan öncede biosunu sıfırla.
Minidump paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/Özellikle pubgya girdiğimde direkt veriyor 1 haftadır böyle cs de vermiyodu cs de de başladı nedendir
Foto ekleyemedim
WHEA UNCORRECTABLE ERROR Yazıyor