Pcde sürekli mavi ekran veriyor

SabriAbi1

80+
Reaksiyon skoru
53
Özellikle pubgya girdiğimde direkt veriyor 1 haftadır böyle cs de vermiyodu cs de de başladı nedendir
Foto ekleyemedim
WHEA UNCORRECTABLE ERROR Yazıyor

Özellikle pubgya girdiğimde direkt veriyor 1 haftadır böyle cs de vermiyodu cs de de başladı nedendir
Foto ekleyemedim
WHEA UNCORRECTABLE ERROR Yazıyor
Hocam bios pilini sökün biraz bekleyin biosunuz sıfırlansın birde bilgisayarınız ramlerini çift slotsa bi tek tek deneyin aynı hatayı alıyormusnuz diye anakartında 4 slotsa ram bi slot değişimi deneyebilirsin 2 4 yerine 1 3 takıp hatayı alıcakmısınız diye bir bak bunlardan öncede biosunu sıfırla.

Hocam bios pilini sökün biraz bekleyin biosunuz sıfırlansın birde bilgisayarınız ramlerini çift slotsa bi tek tek deneyin aynı hatayı alıyormusnuz diye anakartında 4 slotsa ram bi slot değişimi deneyebilirsin 2 4 yerine 1 3 takıp hatayı alıcakmısınız diye bir bak bunlardan öncede biosunu sıfırla.2 söot

Hocam bios pilini sökün biraz bekleyin biosunuz sıfırlansın birde bilgisayarınız ramlerini çift slotsa bi tek tek deneyin aynı hatayı alıyormusnuz diye anakartında 4 slotsa ram bi slot değişimi deneyebilirsin 2 4 yerine 1 3 takıp hatayı alıcakmısınız diye bir bak bunlardan öncede biosunu sıfırla.
2 slot var hocam tek tek ramleri denedim yine yaptı diğerşerini deneyeceğim teşekkğrler

ramlerinizi tek tek olarak takıp her bir raminizi memtest 86 programı ile test edin en az 2 seçenek olarak programı ayarlayın ve testin bitmesini bekleyin bakın bakalım ramleriniz hata veriyormu programda hata veriyorsa eğer ram kaynaklıdır ekran kartı sürücünüz güncelde olmayabilir veya ekran kartınızda sorunda olabilir önce bunları tespit etlemisiniz

Hocam ben cok bilmiyorum da mavi ekran verince pc kapanmadan önce hatayla ilgili bi kayıt alıyor o kayıttan bakmayı bilen ağabeyler vardı forumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Emre Zengin

Geri