ŞİMDİYE KADAR DÖNEMİNE GÖRE KULLANDIGINIZ EN İYİ EKRAN KARTI?

qwoxs25

80+
Reaksiyon skoru
99
şimdiye kadar o dönemki güçlerini göz önünde bulundurarak kullandıgınız en iyi ekran kartı neydi?

Açıkcası uzay mekiğinde sanmıştım kendimi birde 1080 Ti 4K olayıyla gündeme geldiğinden Lg televizyonlarda görüntü şöleni yaşatıyordu... 2016-17 oyunlarıda işin içine girince tadına doyum yoktu.
Valla 5dk'da açılan laptopla oynadığım oyunun eğlencesini 5090'lı sistem dizsem vermez şuan.

Açıkcası uzay mekiğinde sanmıştım kendimi birde 1080 Ti 4K olayıyla gündeme geldiğinden Lg televizyonlarda görüntü şöleni yaşatıyordu... 2016-17 oyunlarıda işin içine girince tadına doyum yoktu.
Ondan daha iyisi 1080Ti SLI dı. Resmen hayalimdi ama tabi dönemin şartları en ulaşılması zor bizim için servet değerinde olan kartlar, 1 tanesini alamıyorken 2 tane alıp SLI yapıp bir de bu ekran kartlarını besleyecek bir işlemci almak ofofofof bir araba parasıydı resmen.

şimdiye kadar o dönemki güçlerini göz önünde bulundurarak kullandıgınız en iyi ekran kartı neydi?
GTX 1070 AMP EXTREME ah üzümlü bumble beem keşke yanmasaydın

RX 6600XT sanırım, direkt lansmanda 1660 Süper fiyatına almıştım kartı ilk sahiplerinden biriydim, bir de kartı dünya ile aynı zamanda satmışlardı o yüzden ilk başta çok sorunluydu kart sonra AMD hata düzeltmesi patchi attı karta düzeldi.

Yine de birtakım hatalar yaşamaya devam edince satıp 5700XT aldım, şuan da memnunum kendisinden ama günümüze göre göre eski sayılır bu kart.

Bilgisayar serüvenim gt420 yle wolfteam yıllarında başladı denebilir. Öncesi var ama ekran kartını hatırlamıyorum. Daha sonra rx 570, rx 6650 xt şuan 9070 xt mevcut. Emektarlar da duruyor ama satmadım :D

HD5450'de oynadığım GTA Vice City'nin zevkini 5090lı bilgisayardaki herhangi bir oyun vermiyor
Gta türkte shifte basıp tank indiriyordum, vice'de 5 yıldız'da artık kaçmaktan yorulup sıkılınca leavemealone yazıyorduk güzel günlerdi :D Ama en komiğide araba yüzme hilesi yazınca tekerlekler yan dönüyorduya :D Hiçbirşeyin tadı kalmadı artık...

rx580'im çok iyiydi de 4 yıl kullandım. 4. yılında youtube'da video izlediğim sırada bir görüntü gitti bir daha da gelmedi. Durduk yere bozuldu. Sapphire kartlara antipatim var o zamandan beri almamaya çalışıyorum.

Gtx 970 kullanmıştım zamanında. Çok iyi karttı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,080
Üyeler
192,873
Son üye
Hamdibey
Geri