Valla 5dk'da açılan laptopla oynadığım oyunun eğlencesini 5090'lı sistem dizsem vermez şuan.Açıkcası uzay mekiğinde sanmıştım kendimi birde 1080 Ti 4K olayıyla gündeme geldiğinden Lg televizyonlarda görüntü şöleni yaşatıyordu... 2016-17 oyunlarıda işin içine girince tadına doyum yoktu.
Para lazımdı o yüzden yolladık onuElektrik çok yiyor dimi![]()
Ondan daha iyisi 1080Ti SLI dı. Resmen hayalimdi ama tabi dönemin şartları en ulaşılması zor bizim için servet değerinde olan kartlar, 1 tanesini alamıyorken 2 tane alıp SLI yapıp bir de bu ekran kartlarını besleyecek bir işlemci almak ofofofof bir araba parasıydı resmen.Açıkcası uzay mekiğinde sanmıştım kendimi birde 1080 Ti 4K olayıyla gündeme geldiğinden Lg televizyonlarda görüntü şöleni yaşatıyordu... 2016-17 oyunlarıda işin içine girince tadına doyum yoktu.
HD5450'de oynadığım GTA Vice City'nin zevkini 5090lı bilgisayardaki herhangi bir oyun vermiyorValla 5dk'da açılan laptopla oynadığım oyunun eğlencesini 5090'lı sistem dizsem vermez şuan.
GTX 1070 AMP EXTREME ah üzümlü bumble beem keşke yanmasaydınşimdiye kadar o dönemki güçlerini göz önünde bulundurarak kullandıgınız en iyi ekran kartı neydi?
RX 6600XT sanırım, direkt lansmanda 1660 Süper fiyatına almıştım kartı ilk sahiplerinden biriydim, bir de kartı dünya ile aynı zamanda satmışlardı o yüzden ilk başta çok sorunluydu kart sonra AMD hata düzeltmesi patchi attı karta düzeldi.şimdiye kadar o dönemki güçlerini göz önünde bulundurarak kullandıgınız en iyi ekran kartı neydi?
3060ti fp anlamında canavar bişeydişimdiye kadar o dönemki güçlerini göz önünde bulundurarak kullandıgınız en iyi ekran kartı neydi?
Gta türkte shifte basıp tank indiriyordum, vice'de 5 yıldız'da artık kaçmaktan yorulup sıkılınca leavemealone yazıyorduk güzel günlerdiHD5450'de oynadığım GTA Vice City'nin zevkini 5090lı bilgisayardaki herhangi bir oyun vermiyor