3500 TL Bütçeyle Scyrox V6 mı Wrait W1 Freestyle mı?

BlackFyre

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3500
Arkadaşlar, bütçem 3500 TL. Aklımda Scyrox V6 var ama Wraith’in çıkardığı W1 Freestyle’ı da öneriyorlar. Sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Bu fiyat skalasında başka önerebileceğiz mouse var mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nesini beğenmediniz hocam ona göre karşılaştırıp almayı düşünüyorum
Hocam çok gıcık bir clik sesi var kulağı tırmalayan ve 3 günden fazla kullanamadım

Bu fiyat skalasında başka önerebileceğiz mouse var mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nesini beğenmediniz hocam ona göre karşılaştırıp almayı düşünüyorum
atk a9 air a9 ult 2.0 a9 pro hangisi yetiyosa butceye a9 pro var cok memnunum

Arkadaşlar, bütçem 3500 TL. Aklımda Scyrox V6 var ama Wraith’in çıkardığı W1 Freestyle’ı da öneriyorlar. Sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
az daha çıkarsan bunu öneririm.

Bütçemi arttırabilirim ama w1 e kıyasla biraz daha ağır gibi sensörü daha mı iyi 3950 tı diyor
Bu güzel ve o kadar da ağır bir mouse değil bi süre kullandım sonra satıp daha üst modele geçtim.

Bu güzel ve o kadar da ağır bir mouse değil bi süre kullandım sonra satıp daha üst modele geçtim.
Atk a 9 ultimate de çok hoş duruyor aynı fiyata şu anda onunla mchose arasındayım yarın siparişimi vericem ama son olarak a9 mu a7v2 mi ?

Atk a 9 ultimate de çok hoş duruyor aynı fiyata şu anda onunla mchose arasındayım yarın siparişimi vericem ama son olarak a9 mu a7v2 mi ?
Ben mchoseyi alırdım, wraithtte bi sıkıntı yaşarsan satış sonrası hizmet çok kötü

Buradan özelliklerini karşılaştırabilirsin. Hangileri daha iyi veya daha kötü gösteriyor zaten.
Özellikleri ve şekli daha iyi olanı seç. Wraith ile sorun yaşayanlar olduğu için herkes kötülüyor diye ama sorun yaşamayan kendim ve çevremde çok insan var. Benle gayet iyi ilgilenmişlerdi sorunlarımda.

Geri