Bu fiyat skalasında başka önerebileceğiz mouse var mıdırw 1 daha mantıklı
Nesini beğenmediniz hocam ona göre karşılaştırıp almayı düşünüyorumSyrox kullandım hiç beğenmedim hocam geri arkadaşa verdim
Hocam çok gıcık bir clik sesi var kulağı tırmalayan ve 3 günden fazla kullanamadımBu fiyat skalasında başka önerebileceğiz mouse var mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nesini beğenmediniz hocam ona göre karşılaştırıp almayı düşünüyorum
atk a9 air a9 ult 2.0 a9 pro hangisi yetiyosa butceye a9 pro var cok memnunumBu fiyat skalasında başka önerebileceğiz mouse var mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nesini beğenmediniz hocam ona göre karşılaştırıp almayı düşünüyorum
Arkadaşlar, bütçem 3500 TL. Aklımda Scyrox V6 var ama Wraith’in çıkardığı W1 Freestyle’ı da öneriyorlar. Sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Bütçemi arttırabilirim ama w1 e kıyasla biraz daha ağır gibi sensörü daha mı iyi 3950 tı diyoraz daha çıkarsan bunu öneririm.![]()
MCHOSE A7 V2 Ultra White Gaming Mouse
Profesyonel oyuncuların görüşleri alınarak tasarlanan A7 V2 serisi, istikrarlı, hassas ve hızlı tepki veren kontrol için optimize edilmiş bir ağırlık merkezine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Bu güzel ve o kadar da ağır bir mouse değil bi süre kullandım sonra satıp daha üst modele geçtim.Bütçemi arttırabilirim ama w1 e kıyasla biraz daha ağır gibi sensörü daha mı iyi 3950 tı diyor
Atk a 9 ultimate de çok hoş duruyor aynı fiyata şu anda onunla mchose arasındayım yarın siparişimi vericem ama son olarak a9 mu a7v2 mi ?Bu güzel ve o kadar da ağır bir mouse değil bi süre kullandım sonra satıp daha üst modele geçtim.
Ben mchoseyi alırdım, wraithtte bi sıkıntı yaşarsan satış sonrası hizmet çok kötüAtk a 9 ultimate de çok hoş duruyor aynı fiyata şu anda onunla mchose arasındayım yarın siparişimi vericem ama son olarak a9 mu a7v2 mi ?