baydoguhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
n11 de kuponlarım kısmına bakın uzun süre alışveriş yapmadıysanız sizede vermiştir kuponu muhtemelen
az daha alışveriş yapmazsan alt limitsiz 150 veriyorn11 de kuponlarım kısmına bakın uzun süre alışveriş yapmadıysanız sizede vermiştir kuponu muhtemelen
Alıntıyı görüntüle
Guruaz daha alışveriş yapmazsan alt limitsiz 150 veriyor
o nasıl birşeymiş ya baya saçmaBen n11 den alışveriş yapmaya korkar oldum. Kafalarına göre hesap kapatıyorlar.
Bir keresinde taksit ve kupon denemesi yaparken ödeme adımına birçok kez girip geri döndüm. Sonraki gün hesabı kapattılar. Sordum güvenlik sebebi ile diyorlar, dedim sorun yok ben yaptım. Olsun açamıyoruz demişlerdi. Sonrasında kıza rica ettik de zar zor açtırdık, o gündür çok mecbur kalmadıkça uğramıyorum.
Bende kupon var mı diye hesapları kontrol ediyordum. Birine bir türlü giriş yapamadım. Kapattılar mı acabaBen n11 den alışveriş yapmaya korkar oldum. Kafalarına göre hesap kapatıyorlar.
Bir keresinde taksit ve kupon denemesi yaparken ödeme adımına birçok kez girip geri döndüm. Sonraki gün hesabı kapattılar. Sordum güvenlik sebebi ile diyorlar, dedim sorun yok ben yaptım. Olsun açamıyoruz demişlerdi. Sonrasında kıza rica ettik de zar zor açtırdık, o gündür çok mecbur kalmadıkça uğramıyorum.
En uygun fiyatlar trendyolda hocam mecburen orayi kullaniyoruz yoksa harbi sıkıntılı yer.N11 trendyol adamı uğraştırıyor, insanı kanser ediyor. Zorda kalmadıkça bir şey almayın.