IPhone Satarken Dolandırılıyor Muyum

karşı taraf dolandırlıyor ama muhattap oluduğun için taraf oluyorsun davalık olursanız

Telefon eden de, gelip alıp kaçacak olan da kendisi. Güzel bi dolandırılmak istiyorsan kaçırma.

Hocam sazan sarmalı denilen dolandırıcılık bu 3-4 ay önce başıma geldi telefon satıyordum başka birini yolladı yolladığı kişiye kardeşi olarak tanıtmış beni onu da arkadaşımın abisi dedi gelene kadar hiç iletişim haline sokmadı sakın bulaşma yapcaksan gelecek kişi senin ibana atsın harici sakın girme dolandırıcılık yöntemi bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada senin ilanda 10 ise karşı tarafa aciliyetim var 6'a vericem diyor karşı sazan da ucuz diye hiç ses etmeyip kontrol ediyor telefonu parayı adama yolluyor sen ortada kalıyorsun :D

iPhone 13'ü ilana koydum, ikidir arıyorlar ve söyledikleri şey şu;

"Ben al sat yapıyorum, müşterimi size yollayacağım, o telefonu alacak. Parayı ben sizin IBAN'ınıza yollayacağım"

Dolandırılma ihtimalim var mı? Garip geldi bana.
Biz arabayı böyle satmıştık bir galerici aramıştı 10k falan pay vermiştik ama satmıştık.Arayan telefoncuysa güven değilse güvenme yani

Biz arabayı böyle satmıştık bir galerici aramıştı 10k falan pay vermiştik ama satmıştık.Arayan telefoncuysa güven değilse güvenme yani
Direkt telefoncu, galerici olsa adamin meslegi bu der gecerim ama boylesi riskli o yuzden guvenmedim

"Ben al sat yapıyorum, müşterimi size yollayacağım, o telefonu alacak. Parayı ben sizin IBAN'ınıza yollayacağım"

Dolandırlma ihtimali çok yüksek. Öyle bir yöntem var. Sizi değil gönderdiği adamı dolandırıyor ama o yöntemde biraz karışık bir iş. Sazan sarmalı diye geçiyor araştırabilirsiniz isterseniz.

dolandirici knk video izlemistim adam dolandirilmakta son anda kurtulmustu telefoncu sayesinde

En iyisi peşin elden satmak. Öyle IBANA yollarım ayaklarına kanmamak gerekli. Nakitle elden en iyisi.

İzle şunu aynı muhabbet büyük ihtimal

Geri