Biz arabayı böyle satmıştık bir galerici aramıştı 10k falan pay vermiştik ama satmıştık.Arayan telefoncuysa güven değilse güvenme yaniiPhone 13'ü ilana koydum, ikidir arıyorlar ve söyledikleri şey şu;
"Ben al sat yapıyorum, müşterimi size yollayacağım, o telefonu alacak. Parayı ben sizin IBAN'ınıza yollayacağım"
Dolandırılma ihtimalim var mı? Garip geldi bana.
Direkt telefoncu, galerici olsa adamin meslegi bu der gecerim ama boylesi riskli o yuzden guvenmedimBiz arabayı böyle satmıştık bir galerici aramıştı 10k falan pay vermiştik ama satmıştık.Arayan telefoncuysa güven değilse güvenme yani
Dolandırlma ihtimali çok yüksek. Öyle bir yöntem var. Sizi değil gönderdiği adamı dolandırıyor ama o yöntemde biraz karışık bir iş. Sazan sarmalı diye geçiyor araştırabilirsiniz isterseniz.iPhone 13'ü ilana koydum, ikidir arıyorlar ve söyledikleri şey şu;
"Ben al sat yapıyorum, müşterimi size yollayacağım, o telefonu alacak. Parayı ben sizin IBAN'ınıza yollayacağım"
dolandirici knk video izlemistim adam dolandirilmakta son anda kurtulmustu telefoncu sayesindeiPhone 13'ü ilana koydum, ikidir arıyorlar ve söyledikleri şey şu;