Hangi 2.5 SATA SSD 1TB almaliyim?

Giee

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5500
Anakartimin sadece 1 adet m2 slotu var oda halihazirda dolu fakat yer yetmiyor biraz uygun fiyata sata ssd almak istiyorum 1tb olmasi gerek fiyat olarak 5-6k civari butcem var
kendimce 2 marka arasinda kaldim birisi msi s270 960gb versiyonu digeride Kioxia 960Gb Exceria aralarinda fiyat farki yok sizce hangisi? veya sizin onerileriniz neler?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Anakartimin sadece 1 adet m2 slotu var oda halihazirda dolu fakat yer yetmiyor biraz uygun fiyata sata ssd almak istiyorum 1tb olmasi gerek fiyat olarak 5-6k civari butcem var
kendimce 2 marka arasinda kaldim birisi msi s270 960gb versiyonu digeride Kioxia 960Gb Exceria aralarinda fiyat farki yok sizce hangisi? veya sizin onerileriniz neler?
geminiye yaz karsilastirsin özellikleri

tam modellerini yazar misin veya link atar misin oyle yorumlayalim
geminiye yaz karsilastirsin özellikleri
forumlar yardim almak yada yardim etmek icin mevcut hocam bu ikisinden birini yapmayacaksaniz girmeyin

Anakartında m.2 ssd için PCI EX-1 portu varsa oraya dönüştürücü ile m.2 ssd takabilirsin. Tabi ne kadar hızlı destekler ona bir bakmak lazım. Duruma göre gen 3 ssd alman gerekebilir. Yada usb üzerinden veri aktarmaya izin veren m.2 aparatları var onu alabilirsin, Sata ssd'ler yeterince hızlı değiller bir alternatif olarak paylaşayım dedim.

tam modellerini yazar misin veya link atar misin oyle yorumlayalim

forumlar yardim almak yada yardim etmek icin mevcut hocam bu ikisinden birini yapmayacaksaniz girmeyin
benim dediğimde yardım etmek oluyor?

kioxia çok satıyor bence o alınabilir

Anakartında m.2 ssd için PCI EX-1 portu varsa oraya dönüştürücü ile m.2 ssd takabilirsin. Tabi ne kadar hızlı destekler ona bir bakmak lazım. Duruma göre gen 3 ssd alman gerekebilir. Yada usb üzerinden veri aktarmaya izin veren m.2 aparatları var onu alabilirsin, Sata ssd'ler yeterince hızlı değiller bir alternatif olarak paylaşayım dedim.
Bunuda dusundum fakat hiz olarak hic bir farklari olmuyo ve fiyatta 1-2k oynatiyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kioxia çok satıyor bence o alınabilir
ya birazda marka hayranligi var msi en azindan bilindik marka diye sormak istedim ama dediginiz gibi kioxia hepsiburadada 4000 degerlendirmesi var

Bazı formlarda kioxia için kronik sorunları olduğu söyleniyor. Ben bir sorun görmemiştim ama sanırım alacak olsam şu an MSI alırım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri