Işık Sızması sorunu İade Etmeli miyim?

Reckless

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus Vg259Q5A modeli yeni aldım vatan bilgisayardan iade etmeli miyim? vatanda iade de çok uğraştırıyor maalesef. servise gönderecekler sadece siyah ekranlarda rahatsız ediyor. illa ki film dizi izliyoruz can sıkıcı olabiliyor ama Asus o kadar uğraştırıp ürünü inceleyip Işık süzmesi normal bişey diyip geri gönderedebilir güven vermiyor. Napmamı Önerirsiniz?

Ekler

• IMG_6412.webp
    IMG_6412.webp
    693.2 KB · Hit: 50
bence bu ıps ekranlar tamamen şansa geliyor. Senin durumun ortlama bundan daha iyi ips panel de gördüm daha kötüsünüde. bence hiç uğraşma kullan. ben laptopumda çok çok fazla ışık süzmesi var diye panel değişimi istedim yok diyip geri göndermişlerdi.

doğru diyorsun. dediğim gibi karanlık sahneler harici hiçbir sorunu yok zaten bana ya ben cok takıntı yaptım bilemiyorum tabi 6200 tl ye aldım suan 7500 lere gelmiş bile uğraşmaya gerek yok o zaman alışmaya bakacağız.
bence bu ıps ekranlar tamamen şansa geliyor. Senin durumun ortlama bundan daha iyi ips panel de gördüm daha kötüsünüde. bence hiç uğraşma kullan. ben laptopumda çok çok fazla ışık süzmesi var diye panel değişimi istedim yok diyip geri göndermişlerdi.

Piyasada ışık sızması olmayan IPS monitör yok. Ben bir sürü IPS monitör satın aldım hepsinde vardı. Maalesef genel bir sorun bu.

Piyasada ışık sızması olmayan IPS monitör yok. Ben bir sürü IPS monitör satın aldım hepsinde vardı. Maalesef genel bir sorun bu.
Evet genel bi sorun olduğunu araştırarak öğrendim ama benim fotoğrafta belirttiğim çok mu fazla sanki diğer şikayetlere göre daha fazla var gibi geliyor.

Ben de bunu anlamıyorum ips panel va panele göre fps oyunlarında güzel falan diye bir kanı var ben de katılıyorum tamam da karanlık yerlerde düşmanı seçemiyoruz ki doğru dürüst. Çoğu oyunun her haritasında karanlık bölgeler de oluyor düşman fark edilmiyor. Ips geçmek istiyordum ama bu yüzden çekimserim. Olede param olsa zaten düşünmem alırım.

Senin monitörde 4-5 yerden sızma 2 yerden aşırı glowing var gönder iade et çok ucuza almadıysan.

Evet genel bi sorun olduğunu araştırarak öğrendim ama benim fotoğrafta belirttiğim çok mu fazla sanki diğer şikayetlere göre daha fazla var gibi geliyor.
Evet bir tık fazla gibi içine sinmediyse gönder yenisi gelsin belki onda daha azdır.

Asus Vg259Q5A modeli yeni aldım vatan bilgisayardan iade etmeli miyim? vatanda iade de çok uğraştırıyor maalesef. servise gönderecekler sadece siyah ekranlarda rahatsız ediyor. illa ki film dizi izliyoruz can sıkıcı olabiliyor ama Asus o kadar uğraştırıp ürünü inceleyip Işık süzmesi normal bişey diyip geri gönderedebilir güven vermiyor. Napmamı Önerirsiniz?
Gönderdinizmi hocam sonuç nedir aynısı bendede oldu rog serisinde

Geri