Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Vs Ofis Koltuğu Hangisi Alınır?

Hocam o markayla ve modelle alakalı hiç bilgim yok fakat özelliklerine baktığımda gayet güzel duruyor. Zio da teknik destek bakımından iyi bu arada, kolçağın yukarı aşağı tuşu kırık gelmişti söyledim aynı gün yenisini kargoya verdiler eski kolçağı da geri almadılar, 4D kolçak bu arada. Yani ama bütçe olarak titanseat throne daha uyguna geliyor. Bunların geri iade durumlarına bir bakın ve araştırın bence beğenmediğiniz durumda ücretsiz iade olup olmaması önemli. Büyük ve ağır ürün olduğu için ben iade etmek istemiştim ofis koltuğu kadar rahat bulmadığım için 2500 lira kargo parası çıkmıştı ve iadeden vazgeçtim mecburen. Ofis koltuğu alacaksanız seduna,karr gibi markalar sağlam ve iyi ama oyuncu alacaksanız benim deneyimlediğim xdrive ve zio var sadece, sizin attığınız üründe baya iyi duruyor bu arada ama çevremde kullanan da yok bir şey diyemiyorum..
hocam daha önceden açtığım konuda herkes çok beğendiğini yazmıştı destek konusuna özellikle parmak basmıştı

Arkadaşlar selam 114 kiloyum ve 181 boyum var.
Bilgisayara bazen günde 2 saat anca bakarım bazende 10 saat doğru düzgün ayağa kalkmam.
Kasımda alacaktım vazgeçtim titanseat throneu ancak bu gün kafama takıldı tekrae bakmaya başladım.
Baktığım dönemde 8.5 9k olan throne şuan 13k civarı.
Bende gpt ve geminiye sordum bu koltuk nasıldır diye bana "kilonda ve kullanım sürene bakarak ofis sandalyesi almanız daha doğru olur"vari bir cevap verdiler sizin düşünceniz nedir?
Sizce ne yapayım?
Hocam büyük bir media markt ve vatan bilgisayar buluyosun orada oyuncu koltuğu bölümlerinde koltuklar var hepsini dene mesela hangisi hoşuna giderse al o modeli. Bu işler teorik olarak yürümüyor deneyimlemen lazım.

Hocam büyük bir media markt ve vatan bilgisayar buluyosun orada oyuncu koltuğu bölümlerinde koltuklar var hepsini dene mesela hangisi hoşuna giderse al o modeli. Bu işler teorik olarak yürümüyor deneyimlemen lazım.
xdrive-xprimea bulaşmam zaten zio bana kalırsa çok abartılıyor özel koltuk yapıcam diye fazla para vermem titanseat throne kumaş modellerden birini alacağım uzun süre kullanacağım için

xdrive-xprimea bulaşmam zaten zio bana kalırsa çok abartılıyor özel koltuk yapıcam diye fazla para vermem titanseat throne kumaş modellerden birini alacağım uzun süre kullanacağım için
Hocam bide spyne T3 modeli var yurt dışındaki zengin setuplı elemanlarda o koltuğu görüyorum bi bakabilirsiniz ama biraz pahalı.

Oyuncu koltukları genellikle birbirinin aynı. Ama malzeme kalitesi değişkenlik gösteriyor. Kimisi oturma yerine sunta bile kullanabiliyor yada ince kontrplak. O yüzden almadan önce gidip denemeniz ve test etmeniz daha iyi olacaktır. İnternetteki yorumlara pek güven olmuyor açıkcası. Bu konuda 3-4 kişi X-drive dan memnun gözükmüyor. Bende X-drive bora var ve memnunum. Tek sorunu yazın terletiyor :). X prime ise yanından geçmem. Almıştık alt tarafı parçalandı.

Hocam bide spyne T3 modeli var yurt dışındaki zengin setuplı elemanlarda o koltuğu görüyorum bi bakabilirsiniz ama biraz pahalı.
gördüm hocam zaten onu listemde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyuncu koltukları genellikle birbirinin aynı. Ama malzeme kalitesi değişkenlik gösteriyor. Kimisi oturma yerine sunta bile kullanabiliyor yada ince kontrplak. O yüzden almadan önce gidip denemeniz ve test etmeniz daha iyi olacaktır. İnternetteki yorumlara pek güven olmuyor açıkcası. Bu konuda 3-4 kişi X-drive dan memnun gözükmüyor. Bende X-drive bora var ve memnunum. Tek sorunu yazın terletiyor :). X prime ise yanından geçmem. Almıştık alt tarafı parçalandı.
iade olaylarından ikisinide tercih etmiyorum kesinlikle

Ofis koltuğu daha ergonomik olur genelde. Oyuncu koltuğu kalıplı, sağlam ama konfor eksiği oluyor. Xdrive ve Hawk kullandım. İkea Markus çok övülüyor ama biraz tuzlu sayılır. Ben denemedim ama bir daha alırsam öncelikle ofis koltuğu bakarım diye düşünüyorum.

Ofis koltuğu daha ergonomik olur genelde. Oyuncu koltuğu kalıplı, sağlam ama konfor eksiği oluyor. Xdrive ve Hawk kullandım. İkea Markus çok övülüyor ama biraz tuzlu sayılır. Ben denemedim ama bir daha alırsam öncelikle ofis koltuğu bakarım diye düşünüyorum.
Hocam bazen günde 10 saat oturduğum oluyor düz mutfak sandalyesi bile konforsuz gelmiyor artık o kadar diyeyim

Benzer özelliklere sahibiz. Hawk kullanıyorum 1.5 yıldır. Günde Min 10 saati oturuyorum ne pıpo ağrısı ne de bel ağrısı yaşadım. Hawk v4 sanırım

Hocam bazen günde 10 saat oturduğum oluyor düz mutfak sandalyesi bile konforsuz gelmiyor artık o kadar diyeyim
Yani çok uzunmuş oturma süresi. Sizin için denemek daha güzel olur. Ofis koltuğu alacaksanız Zio XL değilse de ikea markus bakın. Araştırmalardan edindiğim bilgilere göre öyle. Zio düz modeli özellikle otururken bacakları rahatsız ediyor diyolardı. XL daha iyiymiş. Seduna Fab da f/p olarak iyi diyorlardı ama deneme şansım olmadı. Ayrıca haddim olmayarak o kadar uzun oturma süresi biraz sağlık açısından da sorun olmasın ileride. Ara ara kalkıp bacakları açmak günde 30-40 dakika yürüyüş yapmak iyi gelir. Bir de sırt ağrısı olursa egzersizler de işe yarıyor. Kendimden biliyorum. 😇

Yani çok uzunmuş oturma süresi. Sizin için denemek daha güzel olur. Ofis koltuğu alacaksanız Zio XL değilse de ikea markus bakın. Araştırmalardan edindiğim bilgilere göre öyle. Zio düz modeli özellikle otururken bacakları rahatsız ediyor diyolardı. XL daha iyiymiş. Seduna Fab da f/p olarak iyi diyorlardı ama deneme şansım olmadı. Ayrıca haddim olmayarak o kadar uzun oturma süresi biraz sağlık açısından da sorun olmasın ileride. Ara ara kalkıp bacakları açmak günde 30-40 dakika yürüyüş yapmak iyi gelir. Bir de sırt ağrısı olursa egzersizler de işe yarıyor. Kendimden biliyorum. 😇
Haftada 5 gün spor yapıyorum zaten kalan 2günde bu oturma süresi

Haftada 5 gün spor yapıyorum zaten kalan 2günde bu oturma süresi
Haftada 2 gün ise Hawk,Exvega, Xdrive vs de işinizi görebilir. Fiyatına göre de değerlendirebilirsiniz. Arada indirim kampanya oluyor.

Haftada 2 gün ise Hawk,Exvega, Xdrive vs de işinizi görebilir. Fiyatına göre de değerlendirebilirsiniz. Arada indirim kampanya oluyor.
Titanseat thronw hawk future a denk geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri