Asus ROG Strix G16RV052 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 49999tl🔥🔥

rog olunca ürün uzay roketi malzemesinden yapılmıyor arkadaşlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yani en ucuz asus tuf f16 kasa 5050 laptoplar bile 52k olmuşken rog almak bence de mantıklı ( asus isteyenler için)

rog serisi bazı laptoplarda sıvı metal kullanıyordu ve bunlar cok uzun vadede cıkmıyor temizlenmiyor büssürü sıkıntı cıkarıyordu, bu model öyle demiyorum fakat bence onu bir araştırın derim redditte eski laptoplarda sorunlar baş gösteriyordu (rog)

Bu pcde sıvı metal var mı yok mu çözemedim, sitesinde genel G615 kasalarda var görünüyor, model bazında özellikleri bulamadım

Bu pcde sıvı metal var mı yok mu çözemedim, sitesinde genel G615 kasalarda var görünüyor, model bazında özellikleri bulamadım

Aynı ürün doğru bilgilerle girilmiş durumda açıklamada asus sitesinden alınma var sanırım.

Bonus kartınız var ise 1.500₺ de bonus var ben şuan 46ya mal edebiliyorum biraz aklımı çeldi :)

bu cihaz 8x2 5600mhz ram ile geliyor, islemci 4800 destekliyor ve 2 slotu da 8gb ile doldurmuslar.

Olay sadece asus olması değil. Gereksiz eleştiri yapılıyor. 165hz 3ms ekranlı full bölge rgb klavyeli şerit ledli 5050li en ucuz laptop da bu laptop. Fiyatı ve ya asusu eleştiren arkadaşlar. 165hz 3ms ekranlı full rgb klavyeli 5050li başka bir model varsa 50bin liradan ucuza atsınlar millet alsın.?

Geri