350 ye alacağın tüm araçlarda sanayiliksin üstüne 4 lastik parası ve Zorunlu trafik sigortasını koy senin bakacağın araç max 250 binlik olur350.000 TL bütçe var, otomatik vites, söylemesi uygunsa sorunsuz yani şanzımanda falan çok sorun olmayacak modeller önerebilir misiniz
Sıkıntılı mısın hocamBirader o paraya ne sorunsuzu arıyon sorun olacak tabi yaptıracan yada manuel al süremiyon dimi haha yihaa
otomatik alabilmek için en ideal bütçe ne olmalı 500 binde falan iyi bir şeyler var mı? sorunsuz derken de örneğin toyota çoğunlukla sorunsuzluğuyla bilinir ya o mantıkla soruyorum350 ye alacağın tüm araçlarda sanayiliksin üstüne 4 lastik parası ve Zorunlu trafik sigortasını koy senin bakacağın araç max 250 binlik olur
Sormaya gerek yok sıkıntılı belli kiSıkıntılı mısın hocam
sıfır otomatik araba en temizidir. İlla ikinci el otomatik diyorsan bakımları yeni yapılmış olmalı.otomatik alabilmek için en ideal bütçe ne olmalı 500 binde falan iyi bir şeyler var mı? sorunsuz derken de örneğin toyota çoğunlukla sorunsuzluğuyla bilinir ya o mantıkla soruyorum
Aha bi süremeyen daha geldi siz gidin evde barbie oyunu oynayınSıkıntılı mısın hocam
Toyota temizini alman lazım mesela akrabamda 2009 Toyota corrolla otomatik var subap yaktı benim araç 2011 benim subap yanık kullanıyorum araç alıken temizini bulmak önemliotomatik alabilmek için en ideal bütçe ne olmalı 500 binde falan iyi bir şeyler var mı? sorunsuz derken de örneğin toyota çoğunlukla sorunsuzluğuyla bilinir ya o mantıkla soruyorum
en kötü 500 600 lere çıkman lazım çok fazla baş ağrıtmayacak yormayacak araç içinotomatik alabilmek için en ideal bütçe ne olmalı 500 binde falan iyi bir şeyler var mı? sorunsuz derken de örneğin toyota çoğunlukla sorunsuzluğuyla bilinir ya o mantıkla soruyorum
hocam o bütçeye otomatik çok sıkıntı ben manuel golf 4 aldım kaliteli araç zamanına göre konforu var tek sıkıntısı parçası pahalı otomatikte şanzımanda sorun çıktı mı masrafı çok fazla hangi araç olursa ya manuel bakın yada bütçeyi 500k çıkarmalısınız minimum350.000 TL bütçe var, otomatik vites, söylemesi uygunsa sorunsuz yani şanzımanda falan çok sorun olmayacak modeller önerebilir misiniz